Aktywne Wpisy

AIicja +33
Przez te płatności odroczone typu PayPo i Allegro Pay zupełnie nieświadoma po roku dwóch użytkowania wpadłam w kilka tysięcy długu... Na szczęście obecnie mam już wszystko pod kontrolą jest git. Masakra bo nawet nie wiedziałam że to się dzieje. Już pospłacałam wszystko prawie, zostało mi może z 900zł za 2 miesiące do spłaty więc szczegół... Ale totalnie nie byłam świadoma jak to wpływa na płynność moich finansów. Poza tym nie wyraziłam tych

Clefairy +323
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą

Jak mnie to irytuje, że podstawka w zasadzie nie sprawia żadnego wyzwania a master quest w zasadzie nie tyle jest wyzwaniem co jest irytująco-#!$%@?ący i tak zrobiony na kolanie, że szkoda gadać.
Już mogli chociaż dać możliwość wyłączenia regeneracji przeciwników bo na początku gry przeciwnicy szybciej się regenerują niż zadaje się im obrażenia xD
Albo mogli by dodać opcjonalny wyższy poziom trudności niezależny od master mode.
#zeldabotw #zelda #gry #botw #nintendo #nintendoswitch
-witam ty zawsze narzekasz na botw, kiedy będziesz pozytywny?
-witam chyba nigdy
@piotrveyner: to prawda xD Lubię trudne gry, problem mam taki, że poziom trudności w botw po pierwszych 5h praktycznie nie istnieje :/
@Czadecki: ola boga, "narzeka że gra nie daje wyzwania"
@piotrveyner: chce najpierw się pomęczyć i przejść botw bo jak zacznę totk to do botw już nigdy nie wrócę.
Smutniejsze jest natomiast dla mnie to, że w totk z wrażeń ludzi dowiedziałem się, że nadal nie ma dungeonów w klasycznym wydaniu tylko są jakieś 2 minutowe
@yeloneck: taki offtop trochę ale lynele to nieironicznie moja ulubiona część gry. Są trudniejsi niż bossowie i dały mi największy fun w tej grze xD