Wpis z mikrobloga

Wierzycie w to, że poza normalnym, 'widzialnym' światem istnieje coś jeszcze?

Kilka lat temu uznałbym to pewnie za bzdury, ale doświadczyłem dwóch sytuacji, których nie da się wyjaśnić w żaden sposób. Jedna miała miejsca w środku nocy (niezwiązana z żadnym konkretnym wydarzeniem), a druga miała miejsce dokładnie w chwili śmierci mojego dziadka (o której to śmierci zostałem poinformowany niecałą godzinę po tym wydarzeniu). W szczególności o drugie wydarzenie całkowicie zrewidowało moje podejście do sprawy.

#rozowepaski #niebieskiepaski #paranormalne #nocnazmiana #przemyslenia
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ivan_III: ja niestety w nic nie wierze, a chciałbym. To chyba dodaje dużo siły i wytrwałości. Aktualnie mam wrażenie, ze umrę i koniec. Fajnie jakby było coś jeszcze
  • Odpowiedz
@Kuba04: @Tigermass: @dzieju41: @NukeButton:

1. Sytuacja sprzed jakichś 7 lat; ta normalniejsza. Jest noc, godzina 2-3. Kładę się spać i słyszę nagle, jak ktoś wchodzi do pokoju (tj. kroki po dywanie jakieś 2 metry ode mnie). Nie sprawdzałem, bo byłem pewien, że to mój kot (w zasadzie to moich rodziców, bo z nimi wtedy mieszkałem).
Po 5min. słyszę bardzo delikatne drapanie na tylnych brzegach mojego
  • Odpowiedz
@n_____S: @Ivan_III Nie jestem w stanie tego opisać słowami abyście mieli poczucie tego co się dzieje, po drugie już wielokrotnie pisałem o tym tutaj, po trzecie nie chce aby moja opowieść była dla kogoś zachętą do skończenia ze sobą, co więcej uważam iż to tylko dlatego mamy tę barierę, bo gdyby każdy wiedział, że jest kontynuacja życia przy najmniejszym problemie strzelał by sobie w głowę.

Ale tak w skrócie,
  • Odpowiedz