Aktywne Wpisy

Salido +245
Minął 30. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
128 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
132 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
128 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
132 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-15
Pobierz
Besalama +216

![[EN] Ludzie z UK używają zdjęć z gier by ominąć weryfikację wieku.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/08a0c4be4b1a21e2f20ffde076747048828bb1170693d64ac249ff9e478fd350,q80.jpg)

Kilka lat temu uznałbym to pewnie za bzdury, ale doświadczyłem dwóch sytuacji, których nie da się wyjaśnić w żaden sposób. Jedna miała miejsca w środku nocy (niezwiązana z żadnym konkretnym wydarzeniem), a druga miała miejsce dokładnie w chwili śmierci mojego dziadka (o której to śmierci zostałem poinformowany niecałą godzinę po tym wydarzeniu). W szczególności o drugie wydarzenie całkowicie zrewidowało moje podejście do sprawy.
#rozowepaski #niebieskiepaski #paranormalne #nocnazmiana #przemyslenia
1. Sytuacja sprzed jakichś 7 lat; ta normalniejsza. Jest noc, godzina 2-3. Kładę się spać i słyszę nagle, jak ktoś wchodzi do pokoju (tj. kroki po dywanie jakieś 2 metry ode mnie). Nie sprawdzałem, bo byłem pewien, że to mój kot (w zasadzie to moich rodziców, bo z nimi wtedy mieszkałem).
Po 5min. słyszę bardzo delikatne drapanie na tylnych brzegach mojego
Tyle osób miało tyle różnych doświadczeń, że raczej ciężko stwierdzić, że te wszystkie relacje to wymysły autorów i poza światem widzialnym nie ma nic.
Również sam miałem sesję regresingu, do tego wiele LD i kilka OOBE i osobiście bym potwierdził, że tam COŚ jest.
Ale tak w skrócie,