Aktywne Wpisy

hans85 +421
pochwalę się (ʘ‿ʘ)
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku

źródło: temp_file1813000362608123674
Pobierz
amozetoostatniraz +182

źródło: temp_file4015599201304163455
Pobierz
#przegryw #neet
źródło: 71f12e
Pobierz@zaye93:
@zaye93: To co teraz planujesz ehh
powiem więcej, ona potrafi dawać satysfakcję, bo dosłownie widzisz (natychmiastowo) jej efekt
nie
Komentarz usunięty przez autora
@FrasierCrane: tylko jaki to będzie efekt? W powiatowym może dostaniesz umowę o prace, ale nigdy nie będziesz zarabiał tyle, żeby kupić mieszkania- byle tylko dokładać się do mieszkania z rodzicami, bo na wynajem też nie będzie stać za minimalną.
Po ciężkiej pracy też się nie chce dalej się uczyć czy iść po więcej.