Aktywne Wpisy
Lujdziarski +188
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
dexter-morgan +26
Zapraszam do dyskusji ekspertów z wykopu na temat #gielda #kryptowaluty
Jak to było? Najpierw się z ciebie śmieją.... a potem wygrywasz?
@Dantte @JegoKrolewskaMosc @nimamkolan @perfumowyswir @Atari_65XE @widmo82
Jak to było? Najpierw się z ciebie śmieją.... a potem wygrywasz?
@Dantte @JegoKrolewskaMosc @nimamkolan @perfumowyswir @Atari_65XE @widmo82
Klapek!!!
Tobie dedykuję ten wpis.
Żądam abyś w najbliższym gniocie, do końca wyjaśnił widzom i nam oczywiście też, sprawę podłączenia SZAMBA do rowu MELIORACYJNEGO za pomocą kawałka niebieskiej rury której końcówka sterczy w rowie. Jeśli tego nie zrobisz - nie ujdzie Ci to na sucho. Obiecuję.
Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz tego zrobić, bo ktoś lub coś Ci grozi - mrugnij wyraźnie dwa razy podczas powitania lub pożegnania. Będę Cię bacznie obserwował.
Jak zamrugasz, będę wiedział, że przyznajesz się do winy, że bezczelnie i wbrew prawu wpiąłeś się do rowu, ale nie możesz o tym głośno powiedzieć, bo by Cię Grażynki zjadły i wycofały wpłaty, donejty i patronejty.
@ottis: to jest pewniak, tylko może tam nie odróżniają zbiornika na szambo od zbiornika na deszczówkę. Pewnie dlatego tak szybko dla gapcia się zapełniało szambo. Cała woda z dachu szła do niego. Zamiast postawić beczki (pewnie za drogie) i zbierać deszczówkę to wolał wodę z gównem odprowadzić do rowu sąsiada a później wszystko
@ottis: Oczywiście, że masz rację, ichniejsze urzędy mają nawet opcję czatu na żywo i są tam osoby ogarniające doskonale Angielski ( zagadnijcie skąd wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Jestem już powoli zmęczony głupotami co tutaj ludzie na tagu wypisują robiąc z tych ludzi małpy bo klapek powiedział, że
Nie ma takiej opcji aby ten temat zasypał żwirkiem. Nie w tym przypadku
Zobaczysz w Klapkowym odcinku, jak demontują tą jego rurkę służby miejskie (na jego koszt). Mandatem pewnie się już nie pochwali.
Ja osobiście uważałem, że właściciel nawet nie został poinformowany o tym pomyśle klapka, przecież nikt by się nie zgodził na taki bezczelny patent w tak widocznym miejscu odwalać w swojej nieruchomości?