Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
Klapek!!!
Tobie dedykuję ten wpis.
Żądam abyś w najbliższym gniocie, do końca wyjaśnił widzom i nam oczywiście też, sprawę podłączenia SZAMBA do rowu MELIORACYJNEGO za pomocą kawałka niebieskiej rury której końcówka sterczy w rowie. Jeśli tego nie zrobisz - nie ujdzie Ci to na sucho. Obiecuję.
Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz tego zrobić, bo ktoś lub coś Ci grozi - mrugnij wyraźnie dwa razy podczas powitania lub pożegnania. Będę Cię bacznie obserwował.
Jak zamrugasz, będę wiedział, że przyznajesz się do winy, że bezczelnie i wbrew prawu wpiąłeś się do rowu, ale nie możesz o tym głośno powiedzieć, bo by Cię Grażynki zjadły i wycofały wpłaty, donejty i patronejty.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kaszanka5555: Zglaszac Gape do urzedow. Kambodza to nie taki dziki kraj jak niektorym tutaj sie wydaje. Po cos te szamba ludzie pobudowali. Row jest odprowadzeniem wody podczas deszczu a nie Gapciowego szamba.
  • Odpowiedz
  • 16
@ottis: Obiecałem, że temat nie umrze śmiercią naturalną, jak to we wszystkich innych przypadkach bezczelnych kłamstw Klapka do tej pory było. Nie zasypie tego tematu żwirkiem sponsorowanym przez Kamerdynera.
  • Odpowiedz
Kambodza to nie taki dziki kraj jak niektorym tutaj sie wydaje. Po cos te szamba ludzie pobudowali.

@ottis: to jest pewniak, tylko może tam nie odróżniają zbiornika na szambo od zbiornika na deszczówkę. Pewnie dlatego tak szybko dla gapcia się zapełniało szambo. Cała woda z dachu szła do niego. Zamiast postawić beczki (pewnie za drogie) i zbierać deszczówkę to wolał wodę z gównem odprowadzić do rowu sąsiada a później wszystko
  • Odpowiedz
Kambodza to nie taki dziki kraj jak niektorym tutaj sie wydaje. Po cos te szamba ludzie pobudowali

@ottis: Oczywiście, że masz rację, ichniejsze urzędy mają nawet opcję czatu na żywo i są tam osoby ogarniające doskonale Angielski ( zagadnijcie skąd wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

Jestem już powoli zmęczony głupotami co tutaj ludzie na tagu wypisują robiąc z tych ludzi małpy bo klapek powiedział, że
  • Odpowiedz
  • 9
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: Zaufaj, będzie musiał. W innym przypadku zmuszony byłby zrezygnować z nagrywania na wieki wieków amen swojej zagrody aby skrzętnie omijać okolice szamba i rowu. Jeśli od któregoś odcinka na jego wysrywach znikną bezpowrotnie migawki z tych obszarów to będzie oznaczało, że służby miejskie dopełniły czynności. Zresztą i tak otrzymam informacje czy tak się stało. Także dam znać w odpowiednim czasie.
  • Odpowiedz
@kaszanka5555 moim zdaniem ta toyota hilux co przyjechała to nie była właściciela khmer taste, to ktoś ważny przyjechał w sprawie „podłączania się do kanalizacji” i nagle na gniotach temat ucichł, tam musiał pójść gruby o------l klapka przez lokalsow
  • Odpowiedz
@tomuszek: o właściwie też tak może być.
Ja osobiście uważałem, że właściciel nawet nie został poinformowany o tym pomyśle klapka, przecież nikt by się nie zgodził na taki bezczelny patent w tak widocznym miejscu odwalać w swojej nieruchomości?
  • Odpowiedz