Aktywne Wpisy

Przyjaciel_Rodziny +214

Clefairy +185
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą

Mireczki mam pytanie do Was, chciałbym kupić siostrzenicy (teraz ma 10 lat) kolczyki, ale nie jakieś byle jakie i pierwsze lepsze. Tylko chciałbym żeby miałą je na zawsze i mogła ja założyć jak bedzie miała 20 i 50 lat. Zalezy mi na tym, żeby materiał z jakiego będą wykonane był "niecodzienny" (może nie że "niecodzienny", ale chce uniknąć złota/srebra), chciałbym też, żeby były wysokiej jakości.
Gdzie i jak mogę szukać takich rzeczy?
Dzięki!