Aktywne Wpisy
ciemny_kolor +39
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i
T3sla +27
#jedzzwykopem #lodz #urlop #kawa
Chłop zaczął dzień o 6:00
O 7:30 zawiózł psa do fryzjera
Teraz szamie śniadanie dla Niego w Caffe przy ulicy, o 9:00 oddaje auto do mechanika, później odebrać psa i wrócić #zbiorkom na wschodnie obrzeża miasta.
Miłego kołchozowania, będę myśleć o Was cieplutko, w te chłodne dni.
Chłop zaczął dzień o 6:00
O 7:30 zawiózł psa do fryzjera
Teraz szamie śniadanie dla Niego w Caffe przy ulicy, o 9:00 oddaje auto do mechanika, później odebrać psa i wrócić #zbiorkom na wschodnie obrzeża miasta.
Miłego kołchozowania, będę myśleć o Was cieplutko, w te chłodne dni.
Uprawiam s--s z dziewczyną, która ma non stop pokerface w łóżku i jest to pierwsza dziewczyna, z którą się dziwnie czuje współżyjąc mimo, że jest bardzo atrakcyjna. Nie wiem czy w ogóle dostaje orgazmu, czy jej się jakaś pozycja podoba czy kończyć czy nie. Z poprzednimi dziewczynami nie miałem problemu pogadać o naszych upodobaniach, co nam się podoba nawet w trakcie seksu. Byliśmy mega otwarci i na luzie. A tutaj sam nie wiem jak do tego podejść. Ona niechętnie kwapi się do gadania o tym. Mam wrażenie, że traktuje to jako obowiązek w związku, żeby chłopu było dobrze. Pali zioło, bierze mke od czasu do czasu na imprezach (1 na miesiąc). Może s--s ją w ogóle nie jara? Ja 28 lat, ona 25.
Nigdy nie miałem do czynienia z ludźmi biorącymi narko.
#s--s #rozowepaski #logikarozowychpaskow #mdma #narkotykizawszespoko #m-------a
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord