Aktywne Wpisy
Alpengeist77 +2
#teoriespiskowe #plaskaziemia
Cześć, w końcu założyłem tutaj konto. Na wstępie zaznaczę, że nie jestem płaskoziemcom i nie ma wpływu na moje życie czy chodzę po ziemi okrągłej/płaskiej/wklęsłej. Aczkolwiek mam parę pytań które mnie nurtują i może ktoś mi wytłumaczy na chłopski rozum pewnie sprawy. TEORIA! heliocentryzmu powstała jest z nami od 1543 czyli prawie pięć wieków. Teoria zakłada, że jest słońce oddalone od nas między 3mln a 150mln km (w zależności czy
Cześć, w końcu założyłem tutaj konto. Na wstępie zaznaczę, że nie jestem płaskoziemcom i nie ma wpływu na moje życie czy chodzę po ziemi okrągłej/płaskiej/wklęsłej. Aczkolwiek mam parę pytań które mnie nurtują i może ktoś mi wytłumaczy na chłopski rozum pewnie sprawy. TEORIA! heliocentryzmu powstała jest z nami od 1543 czyli prawie pięć wieków. Teoria zakłada, że jest słońce oddalone od nas między 3mln a 150mln km (w zależności czy
Zdecydowałem, że w tegorocznych wyborach zagłosuje na konfederacje. Szczerze to tylko oni wydają się normalni, najmniej skompromitowani i najbardziej rozsądni z całej tej bandy popaprańców, która w tym roku startuje.
#mentzen #polityka #wybory #konfederacja #nowanadzieja #bekazpisu #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazholowni
#mentzen #polityka #wybory #konfederacja #nowanadzieja #bekazpisu #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazholowni
Szkołę i studia skonczylam dawno temu. xD
#sen #sny
Co ci nauczyciele nam zrobili? dodam ze bardzo nie lubilem j.polskiego....mozliwe ze przez nauczycieli.
@iEarth: @Big_Fomo +1. Tylko u mnie jest to język niemiecki.
Ale nieźle, możliwe, że to popularny motyw. :D
@iEarth: dowod ze zeyjemy w symulacji ;d
Dodam, że przez całą szkołę może z 10 razy byłem na wagarach, więc taka sytuacja mi nigdy nie groziła.
Tylko rzadko jest o liceum, a zazwyczaj jest o studiach. A na tym poziomie edukacji to jednak dużo bardziej realistyczne. No bo w sumie kto mial mi przypomnieć że mam chodzić? Nie miałam jakiejś tam grupy, tylko przedmioty wybierałam sama. Nie prześladuje mnie żaden jeden przedmiot. Czasem okazuje się, że ominęłam jakiś trudny przedmiot, czasem zupełnie nieważny. Czasami nawet nie dowiaduję się, co ominęłam, tylko