Aktywne Wpisy

rudyba +59
Weźcie dajcie kilka plusów na odwagę. Idę jutro pierwszy raz w życiu sama w góry i się zaczynam cykać. Najbardziej, czy po prostu nie będę się nudzić jak przez 10h nie będę miała do kogo gęby otworzyć? ( ͡° ʖ̯ ͡°) a do obcych nie potrafię i nie lubię.
Chodzicie sami? Nudzicie się? Brakuje towarzystwa?
#tatry #gory
Chodzicie sami? Nudzicie się? Brakuje towarzystwa?
#tatry #gory

Dziewczyna właśnie wynajęła nowe mieszkanie. Dopiero co wykończone, nowy budynek. Patrzę, a tam taki kwiatek (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Filmik trochę się ciągnie, bo oryginalnie był skierowany do innej publiczności i ma wyciętą moją narrację.
#wroclaw #patodeweloperka
Filmik trochę się ciągnie, bo oryginalnie był skierowany do innej publiczności i ma wyciętą moją narrację.
#wroclaw #patodeweloperka

Jak widać taki format się nie sprawdził (i pewnie nawet nie miał). Teraz mogą puścić kolejny patologiczny sezon HP i nikt im nie będzie suszył głowy że robią content kosztem czyjegoś zdrowia psychicznego, bo po takiej stypie jaką zaserwował nam TL gawiedź będzie klaskać przy każdej dramie. Mam nadzieje że HP będzie gruby :D
no i Warszawa,nic nie robienie długie ,,uczenie się'' w różnych szkołach na uczelniach to norma
ostatnio po notorycznych trenerach personalnych
jest moda na ,,prawników'' i ,,psychologów '',agenci nieruchomości , więc poziom wyboru użytkowników podskoczył :) jak słyszymy same ,,studenty '' lub prestiżowe zawody idą tam