Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +10
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Mam router tp-link mr340 v1. Zainstalowałem dzisiaj najnowszą wersję oprogramowania openwrt z gargoyle i mam problem. Wcześniej printserver działał prawidłowo, teraz nie chce. Instaluję tą samą instrukcją co wcześniej i nic, drukarka milczy. Instaluję zgodnie z tym: http://openwrt.pl/doku.php/usb:printserver
Jakieś porady?
Jak mi odpiszą na forum jak na nowej to odpalić, to zainstaluję, jak nie, to pierdziele, ta wersja co ją znalazłem i tak jest nowsza niż miałem.
Może coś poradzą na forum jak to na nowej wersji odpalić, a jak nie, to zostanę na tej co mam.
Dzięki za podpowiedź, bo już mnie trafiało :D
I tak źle i tak nie dobrze. Na nowym interfejs działał szybko jak i sam internet również, no ale te drukowanie. Latanie z laptopem do drukarki nie jest wygodne, tym bardziej, że w domu drukuje się z kilku komputerów, a tak przez wifi leci i jest