Wpis z mikrobloga

@piotreek88: wgraj starszą wersje. Bo wiem że on coś tam mocno zmodyfikował . Była wersja przy której był dopisek "UWAGA backupy konf z poprzednich wersjach nie działają!!" , i to wlasnie musisz sie wrócić przed tą wersje :)
  • Odpowiedz
@robekk1978: Znalazłem starą wersję i wgrałem. Drukowanie działa.

Jak mi odpiszą na forum jak na nowej to odpalić, to zainstaluję, jak nie, to pierdziele, ta wersja co ją znalazłem i tak jest nowsza niż miałem.
  • Odpowiedz
@robekk1978: Nom, ale to ciekawa sprawa jest, nie wywala błędów, ale nie działa.

Może coś poradzą na forum jak to na nowej wersji odpalić, a jak nie, to zostanę na tej co mam.

Dzięki za podpowiedź, bo już mnie trafiało :D
  • Odpowiedz
@piotreek88: mam trzy sztuki MR3020 i na 2 mam bardzo starą wersje a na jednym nową i nowa jakoś muli, a najciekawiej to obsługiwać panel kiedy nie ma połączenia WAN, nie wiem czemu ale non stop o jakieś fonty odwołuje sie do internetu ...
  • Odpowiedz
@robekk1978: W sumie nauczka na przyszłość, jak działa, to nie ruszać, ale z drugiej strony miałem soft z września 2012, więc już dość leciwy.

I tak źle i tak nie dobrze. Na nowym interfejs działał szybko jak i sam internet również, no ale te drukowanie. Latanie z laptopem do drukarki nie jest wygodne, tym bardziej, że w domu drukuje się z kilku komputerów, a tak przez wifi leci i jest
  • Odpowiedz