Aktywne Wpisy
KonwersatorZabytkow +169
Baby domagają się żeby szkoła zapewniała darmowe podpaski bo jak to argumentują "okres może przyjść wcześniej niż się spodziewają"
No #!$%@? trzymajcie mnie, chodzą wszędzie z torebkami gdzie mają zestaw kosmetyków, lusterko, makijaże, szminki, pomadki, kredki do oczu, dwie patelnie i toster ale włożyć kilka podpasek na zapas to już problem xDDDD
#kobiety #okres #podpaski #bekazrozowychpaskow
No #!$%@? trzymajcie mnie, chodzą wszędzie z torebkami gdzie mają zestaw kosmetyków, lusterko, makijaże, szminki, pomadki, kredki do oczu, dwie patelnie i toster ale włożyć kilka podpasek na zapas to już problem xDDDD
#kobiety #okres #podpaski #bekazrozowychpaskow
kopek 0
Szukam fajnej nazwy na stronę gdzie będę zamieszczał swoje fotografie - głównie krajobrazy.
Kopek Foto? Kopek Media? Kopek produkszyn? Kopek w obiektywie? Inne?
#pytanie #fotografia #tworczoscwlasna
Kopek Foto? Kopek Media? Kopek produkszyn? Kopek w obiektywie? Inne?
#pytanie #fotografia #tworczoscwlasna
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy masz szacunek do ludzi głupszych od siebie?
Zdefiniuj co rozumiesz przez "glupszych"
@Strzal_Prawika: Dalej po takiej definicji nie jestem w stanie odpowiedziec na to pytanie...
Czy mam szacunek do kogos kto ewidentnie "nie ogarnia" pewnych tematow? Czy mam szacunek do kogos kto czegos "oczywistego" nie pojmuje? Mam.
Czy ma szacunek wobet tych powyzej ktorzy w dodatku ida w zaparte i stosujac nielogiczne argumenty staraja sie udowodnic swoje "racje"? No nie mam.
@Strzal_Prawika: Czyli poprawnie odpowiedzialem? Co wygralem? :PP
A ak na serio. Nie da sie odpowiedziec na Twoje pytanie jak nie zdefiniujesz co rozumiesz przez "glupszych".
Prosty przyklad:
Masz w robocie zieloonke - nie ogarnia tematu ale jest robotna i szybko sie uczy. Niemniej co jakis czas zaskakuje Cie swoja niewiedza. Ewidentnie nie ogarnia niektorych tematow ktore dla Ciebie sa podstawa. Czy to oznacza ze jest "glupszy"? No nie
A
Komentarz usunięty przez autora
@Strzal_Prawika: No to ja sie nie wypowiem. Na podstawie takich wytycznych moja odpowiedz nie moze byc tym co mysle.
Ale pojdzmy na kompromis i powiem tak:
nie oceniam ludzi po tym co maja, po tym co potrafia, po tym jak zyja. Glowna skladowa mojej oceny