Wpis z mikrobloga

@Strzal_Prawika: Jest szacunek posiadany bo taki ziomek/loszka ma koneksję które czasem się przydają(jak chcesz zaćpać). Plus nie kumam odrzucanie takich ludzi. Wiesz jakich mają rodziców, ale znasz ziomka to z nim się bujasz. Spoko zazwyczaj są, musisz skumać tylko ich punkt widzenia. Lubię się dostosowywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
oczywiście nie chodzi o istotny fakt. tylko na tym, że się wydaje.

@Strzal_Prawika: Dalej po takiej definicji nie jestem w stanie odpowiedziec na to pytanie...

Czy mam szacunek do kogos kto ewidentnie "nie ogarnia" pewnych tematow? Czy mam szacunek do kogos kto czegos "oczywistego" nie pojmuje? Mam.

Czy ma szacunek wobet tych powyzej ktorzy w dodatku ida w zaparte i stosujac nielogiczne argumenty staraja sie udowodnic swoje "racje"? No nie mam.
czyli poprawnie

@Strzal_Prawika: Czyli poprawnie odpowiedzialem? Co wygralem? :PP

A ak na serio. Nie da sie odpowiedziec na Twoje pytanie jak nie zdefiniujesz co rozumiesz przez "glupszych".

Prosty przyklad:
Masz w robocie zieloonke - nie ogarnia tematu ale jest robotna i szybko sie uczy. Niemniej co jakis czas zaskakuje Cie swoja niewiedza. Ewidentnie nie ogarnia niektorych tematow ktore dla Ciebie sa podstawa. Czy to oznacza ze jest "glupszy"? No nie

A
chodzi o ogólną ocenę człowieka. Po tym co robi, co ma i co sobą reprezentuje. prosta ocena 0-1 kompletne zero moralne dno 2-3 wieloletni degenerat itp

@Strzal_Prawika: No to ja sie nie wypowiem. Na podstawie takich wytycznych moja odpowiedz nie moze byc tym co mysle.

Ale pojdzmy na kompromis i powiem tak:

nie oceniam ludzi po tym co maja, po tym co potrafia, po tym jak zyja. Glowna skladowa mojej oceny