Aktywne Wpisy

vartan +68
Wg sondaży po #wybory może nastąpić jedna dwóch dobrych rzeczy:
1) opozycja utworzy rząd mając około 240 głosów
albo
2) PiS z #konfederacja utworzą rząd i aktualni zwolennicy konfy będą mieć taki ból dupy, że ja #!$%@?ę, bo przecież obiecywali im, że nie wejdą z PiSem. Parę miesięcy później nie będzie już konfederacji, bo część z nich sprzeda się jak Kukiz. Cały entuzjazm zniknie, 5-10% wykopowej społeczności skończy z polityką i wrócą
1) opozycja utworzy rząd mając około 240 głosów
albo
2) PiS z #konfederacja utworzą rząd i aktualni zwolennicy konfy będą mieć taki ból dupy, że ja #!$%@?ę, bo przecież obiecywali im, że nie wejdą z PiSem. Parę miesięcy później nie będzie już konfederacji, bo część z nich sprzeda się jak Kukiz. Cały entuzjazm zniknie, 5-10% wykopowej społeczności skończy z polityką i wrócą

Zapaczony +11
Założę się, że większość nie widzi tego, w czym ja utwierdzam się już od dawna. Friz może przejawiać cechy osobowości narcystycznej o skłonnościach psychopatycznych. Jest tytanem pracy pozbawionym emocji. Jego ekspresja ogranicza się do sztucznych 3 uśmiechów na Instagram, co fantastycznie pokazał w T5M2, jak
Pięknie manipuluje emocjami i tym jak je odgrywa.
Wersów po raz kolejny jest przez niego nazwana tą mniej zorganizowaną niż on, tą ciapowatą, tą która nie może się zdecydować. Ocenił facet na podstawie 1 rzeczy. Jeżeli Sowa jest niezorganizowana to kura kim jest Murcix? Budyniem?
On ma ją gdzieś i ojcem będzie niedzielnym. Dla niego liczy się praca i zysk. Widać w nich przepaść emocjonalna. Ona gotowa na rodzine, bierze na siebie nowe obowiązki,- on skacze wciąż jakby był gimnazjalista i wymądrza się , ze przeczytał więcej książek o wychowaniu, wiec zrobi to lepiej niż Weronika.
Jedyne co ma wspólnego z dojrzałością ten Frendzel to zakola.
Jeśli on myśli, ze Weronika przy dziecku ciagle będzie zaiwaniać jak dziki traktor to ja typowi współczuje tej wizji. Dobrze, ze jeszcze nie maja ślubu i widać, ze on jest jeszcze dzieckiem w tej relcji. W niczym jej nie docenia, wychodzi to samo co wtedy jak obrażał jej za małe piersi i za krótkie włosy.
Imprezę dla dziecka, święta pod katem zakupów i organizacji robi zawsze Weronika. On przychodzi na gotowe jak żałosny JANUSZ do GRAŻYNY. A Tacy są niby nowocześni. Wystarczy spojrzeć na to jak się dla niego „ulepszyła” tracąc sama siebie.
Kto jej powie, ze zasłużyła na więcej?
#wersow #friz #toksycznyzwiazek #mrozon #gielda #ekipa #genzie
ale co z tego