Wpis z mikrobloga

#friz
Założę się, że większość nie widzi tego, w czym ja utwierdzam się już od dawna. Friz może przejawiać cechy osobowości narcystycznej o skłonnościach psychopatycznych. Jest tytanem pracy pozbawionym emocji. Jego ekspresja ogranicza się do sztucznych 3 uśmiechów na Instagram, co fantastycznie pokazał w T5M2, jak
Pięknie manipuluje emocjami i tym jak je odgrywa.

Wersów po raz kolejny jest przez niego nazwana tą mniej zorganizowaną niż on, tą ciapowatą, tą która nie może się zdecydować. Ocenił facet na podstawie 1 rzeczy. Jeżeli Sowa jest niezorganizowana to kura kim jest Murcix? Budyniem?

On ma ją gdzieś i ojcem będzie niedzielnym. Dla niego liczy się praca i zysk. Widać w nich przepaść emocjonalna. Ona gotowa na rodzine, bierze na siebie nowe obowiązki,- on skacze wciąż jakby był gimnazjalista i wymądrza się , ze przeczytał więcej książek o wychowaniu, wiec zrobi to lepiej niż Weronika.
Jedyne co ma wspólnego z dojrzałością ten Frendzel to zakola.

Jeśli on myśli, ze Weronika przy dziecku ciagle będzie zaiwaniać jak dziki traktor to ja typowi współczuje tej wizji. Dobrze, ze jeszcze nie maja ślubu i widać, ze on jest jeszcze dzieckiem w tej relcji. W niczym jej nie docenia, wychodzi to samo co wtedy jak obrażał jej za małe piersi i za krótkie włosy.

Imprezę dla dziecka, święta pod katem zakupów i organizacji robi zawsze Weronika. On przychodzi na gotowe jak żałosny JANUSZ do GRAŻYNY. A Tacy są niby nowocześni. Wystarczy spojrzeć na to jak się dla niego „ulepszyła” tracąc sama siebie.
Kto jej powie, ze zasłużyła na więcej?

#wersow #friz #toksycznyzwiazek #mrozon #gielda #ekipa #genzie
  • 9
@jujuoo: masa dzieci wychowuje się w rodzinach po rozwodzie, albo w takich, gdzie rodzice to alkoholicy, ale wiadomo - dziecko będzie miało prze(ebane, bo ojciec jest tytanem pracy xD
@jujuoo: Mam wrażenie, że wymagasz i niektórzy ogólnie w kwestii dziecka od Friza bycia taką drugą Wersow trochę 1:1 a to tak nie działa. Ja na przykład rozumiem Friza totalnie w jego zachowaniu i mógłbym się założyć o swój samochód na przykład, że pewne zachowania go irytują, ale o tym nie mówi bo nie chce robić Wersow przykrości na przykład. Bo te całe gender party, pewien rodzaj entuzjazmu, podjaranie, piosenka to
@jujuoo: a ja ci mówię że jej odbije krótko po dziecku, kopnie go w dupę i się rozejdą, to po prostu piwniczniak któremu odbiło od sukcesu a nie narcyz, on nie ma skilli w życiu, jak dla mnie to wersow jest o wiele mniej dojrzała, hajs robią dobry więc obstawiam, że pójdą w opiekunki i dram nie bedzie takich jakie mialby zwykly kowalski