Mam 18 lat i nie chce mi się podrywać dziewczyn xd Jak dla mnie podrywanie dziewczyn to cringe i w sumie to nie mam zbytnio ochoty się w to bawić. Zapraszanie na randki, wywalanie na to hajsu, i nie mam pewności czy w ogóle coś z tego będzie.
Ogólnie rzecz biorąc często nie jestem pewien swoich uczuć i nawet ciężko mi stwierdzić czy jakaś dziewczyna mi się podoba (wydaje mi się że nigdy nawet się nie zakochałem) raz w życiu byłem w krótkim związku (dziewczyna to zainicjowała) i czasami dostałem trochę atencji od dziewczyn, ale często nie podobały mi się z różnych przyczyn.
Myślę że gdybym się postarał to bym sobie kogoś znalazł, ale jestem zbyt leniwy XD. Tez jestem osobą która dużo siedzi na chacie więc mam mało okazji do poznawania dziewczyn. Szkoda że mężczyźni w większości przypadków muszą podrywać dziewczyny xd
Słabo by było zostać sam do końca życia i raczej chciałbym wejść sobie w jakiś związek ale na serio nie chce mi się latać za laskami żeby chociaż z nimi wyjść gdziekolwiek (miałem okres że chodziłem na spotkania ale nic z tego nie było)
@Jkl777: przywitaj sie z tagiem przegryw bo za chwilę "nie chce mi sie" zamieni sie w "nie mam/nie umiem". W spotykaniu sie z kimkolwiek chodzi o spedzenie fajnie czasu a nie projekcji spedzenia reszty zycia razem.
Kiedys jakas ci sie spodoba i jak taka #!$%@? bedziesz sie czail bo nie vhvialo ci sie nabic expa w relacjach
@Jkl777: chłopie masz 18 lat daj se spokój xD A nie gadasz o byciu samym do końca życia. W tym wieku wg mnie nie ma sensu się pakować w stały związek, szkoda czasu, kasy :)
@Jkl777: Niemożliwe, że nie lubisz związków na pewno jakąś Karynę wybrałeś serio jakie marnowanie czasu co ty gadasz złą wybrałeś mówię ci złą wybrałeś inne spróbuj ja ci załatwię inne nie da się nie lubić związków co ty gadasz inne musisz spróbować, bo różne są.
@Jkl777: Eee.. tam to normalne, kazdy facet tak ma. Poczekaj tak do czterdziestki, aż się wyszalejesz i fajnie spędzisz młodość, wtedy dopiero przyjdzie czas na szukanie dziewczyny, poza tym będzie łatwiej, bo młode laski lubią starszych facetów więc izi.
@Jkl777: kobieta w ulamku sekundy ocenia czy jej sie podobasz i moglaby pojsc z Toba do lozka. Jesli nie, to od razu wrzuca Cie do friendzony i zazwyczaj chocbys stawal na glowie to tego nie zmienisz.
Sekret tkwi w tym ze gdybys uchodzil w otoczeniu za atrakcyjnego to dziewczyna sama by Ci sie znalazla ( ͡°͜ʖ͡°)
A ten domatorski tryb życia to prowadzisz z wyboru
@dewanderer: ogólnie mam trochę znajomych czasmi udało mi się z kimś gdzieś wyjść ale rzadko jestem zapraszany i w sumie to często wolę zostać w domu ale i tak wychodzę xd . Właśnie planuje studia i mam nadzieję że kogoś tam fajnego poznam ale ogólnie to nie lubię imprez i dziewczyny poznane na imprezach to raczej nie mój typ xd
@Balcerek5112: no nie wiem czy to są najlepsze lata życia xd. Ogólnie mam problemu z adaptacją mam mało znajomych (głównie dziewczyn z chłopkami gorzej mi się gada) Niestety jestem jaki jestem i nie wiem jak mogę to zmienić parę razy w życiu zdarzyło mi się być na imprezach niebyt mi się to podobało chlanie ćpanie i patola XD
@GruszkaZembuszka: No niby fakt, ale kiedy się spotykałem z dziewczynami to jak dla mnie było nudno a żeby robić coś fajnego trzeba mieć hajs a ja mam go dość mało a rodziców nie chce prosić. Jeszecze wiele dziewczyn oczekuje że ja zapłacę bo ja zapraszam xd
@Floryda: Dużo osób w moim wieku kogoś ma i trochę dziwnie się czuję będąc sam. Niby bez sensu ale fajnie by było chociaż czasami poczuć bliskość z kobietą i miło spędzić czas
@Jkl777: dla spokoju ducha zbadalbym sobie poziom testosteronu na Twoim miejscu. Jak wyjdzie w normie, to przynajmniej nie bedziesz mial do siebie pretensji za pare lat.
Jak dla mnie podrywanie dziewczyn to cringe i w sumie to nie mam zbytnio ochoty się w to bawić.
Zapraszanie na randki, wywalanie na to hajsu, i nie mam pewności czy w ogóle coś z tego będzie.
Ogólnie rzecz biorąc często nie jestem pewien swoich uczuć i nawet ciężko mi stwierdzić czy jakaś dziewczyna mi się podoba (wydaje mi się że nigdy nawet się nie zakochałem) raz w życiu byłem w krótkim związku (dziewczyna to zainicjowała) i czasami dostałem trochę atencji od dziewczyn, ale często nie podobały mi się z różnych przyczyn.
Myślę że gdybym się postarał to bym sobie kogoś znalazł, ale jestem zbyt leniwy XD. Tez jestem osobą która dużo siedzi na chacie więc mam mało okazji do poznawania dziewczyn. Szkoda że mężczyźni w większości przypadków muszą podrywać dziewczyny xd
Słabo by było zostać sam do końca życia i raczej chciałbym wejść sobie w jakiś związek ale na serio nie chce mi się latać za laskami żeby chociaż z nimi wyjść gdziekolwiek (miałem okres że chodziłem na spotkania ale nic z tego nie było)
#tinder #badoo #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #blackpill #redpill #psychologia #lenistwo #looksmaxing #geomaxing #gownowpis #pytanie
W spotykaniu sie z kimkolwiek chodzi o spedzenie fajnie czasu a nie projekcji spedzenia reszty zycia razem.
Kiedys jakas ci sie spodoba i jak taka #!$%@? bedziesz sie czail bo nie vhvialo ci sie nabic expa w relacjach
Sekret tkwi w tym ze gdybys uchodzil w otoczeniu za atrakcyjnego to dziewczyna sama by Ci sie znalazla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ten domatorski tryb życia to prowadzisz z wyboru
@Jkl777: a za trzy lata na tagu będzie płaku płaku czemu mnie żadna nie chce, #!$%@? księżniczki