Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DJ007: Ja bym tu został poza rynkiem pewnie. D1 i H4 wskazują na wzrosty. Patrząc na W1, to pewnie spodziewałbym się dwóch czerwonych tak w ciągu 2-3 tygodni. Zobacz na W1, że po przekroczeniu twojego szarego prostokąta już i impuls wzrostowy krótszy i korekta głębsza (bardziej dynamiczna - jakby gruby sie po tej cenie pozbywał). Tam już widać zwątpienie tych co kupili na korekcie, albo wcześniej. Dla mnie wygląda jakby
  • Odpowiedz
  • 0
być poza rynkiem to też pozycja,

@sd3t590bfd: Jasna rzecz. Jak planuję wejście ze stopem 50pkt, to raczej szastania nie ma bo to tani bilet.
To, co piszesz o 15200 brzmi sensownie. Coś grubszego w dół na pewno wcześniej posypie 15800, co uznałem za punkt ostrzegawczy, bo zjazdy nawet ładnie wybronione (ostatnie dwa dolne cienie na W1) czasem kończą się mocniejszym sypaniem.
  • Odpowiedz
  • 0
Co postanowiłeś, tak z ciekawości.

@sd3t590bfd: Nie wiem skąd masz notowania, ale u mnie 15800 nie pekło. Minimum dnia bylo 15810.5. Aktualnie nic nowego nie otwieram, jutro tylko chwilę bedę rano przy rynku i może coś ustawię. Na ten moment, gdyby nie noc, to gralbym S po 15875, SL 15896 i TP 15755. Na jednym longu rano wyleciałem, z drugiego intra jakis ochłap wpadł. Bilans na dziś -18pkt.
  • Odpowiedz
Na stooq.pl patrzę. Proponuje wstrzymać się i podjąć decyzję w przyszłym tygodniu jak pojawi się okazja i wszystkie trzy wykresy dadzą jednoznaczna odpowiedz w którym kierunku idziemy, bo teraz to loteria :) Okazje nie uciekają, tylko zmieniają miejsce. :)
  • Odpowiedz