Aktywne Wpisy

opinel +328
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz

@sd3t590bfd: Jasna rzecz. Jak planuję wejście ze stopem 50pkt, to raczej szastania nie ma bo to tani bilet.
To, co piszesz o 15200 brzmi sensownie. Coś grubszego w dół na pewno wcześniej posypie 15800, co uznałem za punkt ostrzegawczy, bo zjazdy nawet ładnie wybronione (ostatnie dwa dolne cienie na W1) czasem kończą się mocniejszym sypaniem.
@sd3t590bfd: Nie wiem skąd masz notowania, ale u mnie 15800 nie pekło. Minimum dnia bylo 15810.5. Aktualnie nic nowego nie otwieram, jutro tylko chwilę bedę rano przy rynku i może coś ustawię. Na ten moment, gdyby nie noc, to gralbym S po 15875, SL 15896 i TP 15755. Na jednym longu rano wyleciałem, z drugiego intra jakis ochłap wpadł. Bilans na dziś -18pkt.