Wpis z mikrobloga

Kochani, to ostatnie zdjęcie Czarusia dzidziusia na tagu #charliethecat Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem usunięcia konta i zakończenia swojej 10 letniej przygody z wykopem. Wykopem, który na przestrzeni kilku lat, miesięcy mocno ewoluował. Obecnie kojarzy mi się tylko z tagiem # przegryw i wszechobecną mizoginią. Impulsem do podjęcia tej decyzji był dzisiejszy wpis z gorących.
Nie odchodzę bez słowa pożegnania, bo Charlie ma tu swoich wiernych fanów, a tag obserwowało kilkadziesiąt osób ( ͡º ͜ʖ͡º)
Żegnajciu, w moim sercu tylko mirko #wykop #mirko
PrzegrywNaZawsze - Kochani, to ostatnie zdjęcie Czarusia dzidziusia na tagu #charliet...

źródło: temp_file.png725939060374306134

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
@PrzegrywNaZawsze: coś jest w tym poście. Będę tęsknić za tobą i niech się wiedzie ʕ⁠っ⁠ʔʕ⁠っ⁠ʔ⁠っʕ⁠っ⁠ʔ⁠っ(⁠⁠✧⁠ω⁠✧⁠)⁠ʕ⁠っ⁠ʔ⁠っʕ⁠っ⁠ʔ⁠っ(⁠⁠✧⁠ω⁠✧⁠)⁠(⁠
  • Odpowiedz
@PrzegrywNaZawsze: pa, miło było ciebie spotkać i poznać na tym portalu. Sam się zarejestrowałem w jednym celu - z satysfakcją chcę obserwować upadek tego gównoportalu ze zlewaczałą #!$%@?ą moderacją wyniszczającą ten portal.
  • Odpowiedz
@rogaty_weless: Twój świat, Twoje kredki, skoro własne doświadczenia są dla Ciebie powodem by generalizować całą grupę, to niestety jest to tylko Twój problem i w Twoim interesie jest go rozwiązać, albo tkwić w tym i umartwiać się dalej ¯⁠\⁠⁠(⁠ツ⁠)⁠⁠/⁠¯
  • Odpowiedz
@Sandrinia: to nie problem tylko świadomość czego naprawdę pożądają kobiety. I nie jest to ani szacunek ani troska ani wiele głupot którymi wydawało mi się, że kierują się kobiety. Te pille, szczególnie red pill mają sporo racji i popełniałem błąd, że wcześniej tego nie zauważałem. I to nie problem tylko rozwój i przejrzenie na oczy. Gdyby większość kobiet nie pożądała zapatrzonych w siebie agresywnych prymitywów to nie mieliby takich sukcesów i
  • Odpowiedz