Aktywne Wpisy

SpiderFYM +3
To nie jest żadna zarzutka - po prostu zwariowałem już. W pracy też każdy mówi inaczej.
Kto ma pierwszeństwo w sytuacja gdyby czerwone auto chciało zjechać z ronda, a białe jechać dalej po rondzie i dlaczego?
#motoryzacja #przepisydrogowe #samochody
Kto ma pierwszeństwo w sytuacja gdyby czerwone auto chciało zjechać z ronda, a białe jechać dalej po rondzie i dlaczego?
#motoryzacja #przepisydrogowe #samochody

Kto ma pierwszeństwo?
- Białe auto 92.7% (2060)
- Czerwone auto 7.3% (162)
ArekMaupa +179
Z okazji udziału w proteście zrobiliśmy sobie weekend w warszawie więc usiądźcie wygodnie i słuchajcie co wam napiszę.
Pedalarzy w obcisłych ciuchach w tym mieście #!$%@?ło. Sobota 11.30, ścieżka rowerowa przy zoo, pełno ludzi, na ścieżce dziecko z ojcem stawia pierwsze rowerowe kroki- #!$%@?ł ich gość robiący chyba czas życia na tym kilometrze od świateł do świateł.
Jedziemy uberem, mamy zielone, z prawej #!$%@? się trzech rowerzystów i machają do biednego Tadżyka
Pedalarzy w obcisłych ciuchach w tym mieście #!$%@?ło. Sobota 11.30, ścieżka rowerowa przy zoo, pełno ludzi, na ścieżce dziecko z ojcem stawia pierwsze rowerowe kroki- #!$%@?ł ich gość robiący chyba czas życia na tym kilometrze od świateł do świateł.
Jedziemy uberem, mamy zielone, z prawej #!$%@? się trzech rowerzystów i machają do biednego Tadżyka
Jeśli jesteśmy rodziną pacjenta, a widzimy, że lekarz się czymś akurat zajmuje - nie trujemy dupy i czekamy, aż lekarz będzie wolny
Jeśli lekarz akurat rozmawia czy bada innego pacjenta, to tym bardziej nie #!$%@? się i #!$%@?, ale to #!$%@? nigdy, kiedy robi jakiś zabieg.
#medycyna #lekarz #bekazpodludzi #kultura #ratownikmedyczny #zalesie #pracbaza
Historia prawdziwa
@A330: A teraz wyjaśnij mi co Twoja historia ma do tego co napisałem?
Czy też po prostu masz nawyk pisania byle czego
A jak nie ma na SOR roboty, to ma prawo do robienia co
@dr_Batman: z 18 godzin
To fajnie macie, wiesz że nie we wszystkich SORach są takie luksusy?
I dobrze wiem jak moi koledzy potrafią się #!$%@?ć, tą
@dr_Batman: dobra, raz ci odpiszę chociaż czuję że daremny mój trud. Żona czekała 8h a ja wtedy byłem w pracy. Kiedy dowiedziałem się co się dzieje to po prostu pojechałem do niej na SOR. Siedziała sama (tj nie było innych pacjentów) w poczekalni i mało nie płakała, najpierw postanowiłem ją ogarnąć
@A330: Ale od drugiej strony - to co? Lekarz robi punkcję opłucnej, a Ty się wjebujesz do gabinetu zapytać co z mamusią czy jak?