Aktywne Wpisy

Ytarka +366

mickpl +699
Łociepanie, takiego boomerskiego chrzanienia o mieszkaniach to już dano nie widziałem XD Zaczęło się od narzekania na internetowe bojówki mieszkaniowe, potem, że cena w Warszawie wzrosła, bo była przecież niższa niż w Berlinie, a u nas jest bezpieczniej. Całość okraszone jakąś paraekonomią z pogranicza wywodów Maxa Kolonko.
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero

źródło: boomer
Pobierz
Zaraz oczy trzeba zamknąć żeby sen zabrał na te parę godzin świadomość bo tylko się wku#wiam wszędzie normictwo...Na tagu słabe psychicznie chłopy ino się użalają
Wszystko mnie wkur#ia i przegrywy i normiki i chady wszystko JA JESTEM PONAD WAMI WSZYSTKIMI taki fajny chłopak jestem ale straszne rzeczy mnie spotkały i się marnuję w życiu...
Ten świat jest niesprawiedliwy...Ba sprawiedliwości czy niesprawiedliwość to konstrukty społeczne,natura prawa fizyki kosmos ziemia oni mają wyje$#bane w sprawiedliwość...
ROZUMIECIE TO ?.CZY NIE?
Wszystko rozumiem inaczej w fakcie wcielenia prawdziwego obrazu tej rzeczywistości
#psychologia #psychiatria
@LonNon: nie jesteś
mój głos trafia na morze pustki nikt mnie nie zrozumie albo ma w dupie
JESTEM ty nie masz mojej głowy chłopie ja jestem taki mądry i bystry nie ma chuya na mnie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu