Wpis z mikrobloga

@Grooveer: ja słyszałem jak dwóch Ukraińców rozmawiało że skoro mają te laby to zrzucą na moskwę wąglik i inne gówno, ale ja bojąc się eskalacji dołączyłem do rozmowy. Pogadaliśmy postawiłem im browara i zrezygnowali z pomysłu :)

Tyle wart ten wpis jest :)
Mówiłem, że USA boi się eskalacji wojny z Rosją to mało kto mi wierzył xD

"Ukraiński wywiad planował zmasowany atak na Moskwę w rocznicę inwazji na pełną skalę 24 lutego, ale zrezygnował z niego na prośbę USA. Ukraińskie media powołują się na materiał "The Washington Post".

@Grooveer: Zachód nie chce wojny z kacapami i to widać od dawna xd Tylko kacapy dążą do wojny.
@Grooveer: Albo USA po prostu im powiedziało że taki atak nie ma sensu i nie wpłynie na losy wojny poza znaczeniem propagandowym i PR niekoniecznie dobrym dla Ukrainy jeśli by zginęli cywile. I od kiedy taki mało poważny jesteś w temacie wojny że wstawiasz xD?
Fajny news. Ładnie się składa z mapą Moskwy w biurze Budanowa :) Wystarczy trochę szumu i już Moskale poczują się mniej komfortowo, żyjąc w przekonaniu, że Ukraina jest w stanie zaatakować stolicę ich #!$%@?łka
@Grooveer:

ojej to takie złe plany mieli Ukraińcy by atakować cywilów? Przecież to tacy dobrzy ludzie, niemożliwe.

Odkryłeś właśnie wszystkie karty.
Tyle jest warty ten twój tzw obiektywizm, to niby dopingowanie Ukrainie i ta "troska" o nich, że niby powinni się dogadać z kacapami bo ci ich szkoda.
@Grooveer: a moim zdaniem to kolejny fake news, Ukraincy są dobrzy w dezinformacji i propagandzie, lata pod ruskim butem zrobiły swoje, uczyli się od najlepszych. Polskiego tt już po prostu sie nie da czytać, to czysta bezrefleksyjna propaganda, warnews i te wypierdki z defence24 sposnorowane przez pisowców, wielka i śmierdząca kupa propagandy.