Aktywne Wpisy

Quzin +14
Rynek #programowanie jest zepsuty. Sytuacja jest fatalna. Wydaje mi się że ogarniam bo potrafię zrobić aplikacje todo, konwerter walut czy appke do przeglądania filmów wszystko w technologii React + Javascript. Znam CSS, Styled Components, Redux, Redux-Saga, BEM, CI/CD a mimo to nie mogę znaleźć pracy już od roku. Równo rok temu skończyłem 10 miesięczny kurs youcode. Nie ma po tym pracy ludzie. Na każdą ofertę jest 200 CV z czego 180 to
django555 +7
Kiedy ta rzekoma ukraińska kontrofensywa? Bo póki co Ukraina przegrywa (przegrała z prywatną firmą w Bachmucie, posiadając wsparcie około 20 krajów, o ile nie więcej), więc moim zdaniem szanse są kiepskie. Wystarczy czytać coś innego niż proukraińska propaganda i można mieć bardziej realny ogląd sytuacji.
#ukraina #wojna #rosja
#ukraina #wojna #rosja
#telefony #plus #play #siecikomorkowe #orange
zasięg play, ale przełączyć na Orange też można.
Sam używam subskrypcji za 35 zł dla więcej neta i 5G
Będziesz chciał przejść to dam Ci link na pw dołączysz do mojej załogi mogę Ci miesięcznie 5gb neta wysłać.
W flex też byłem, ale zasięg u mnie był taki sobie.
https://www.heyah.pl/heyah01/nowy-numer
@NieoznaczonaReklama: ani maila, ani smsa nie dostałem, a powiadomień tyle kiedyś #!$%@? że im wyłączyłem. Więc tak cymbale, mieli przyjść.
@Cosmo77: no cóż pieniądz to pieniądz ale żeby nawet nie powiadomić klienta? Poza tym to aż jakieś 2minuty mojej pracy więc #!$%@? w dupe orange.
@Cosmo77: to coś #!$%@? bo nic nie dostałem