Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +169
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Salido +209
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz

każdy kto nie popiera konfy jest lewakiem
@sandal: nie, ale każdy lewak nienawidzi konfy. Dwa obozy o skrajnie odmiennych postulatach tyle że konfa będzie 3 lub 4 siłą w sejmie i komuś będzie krwawiła okrężnica
czyli można nie lubić konfy i być prawakiem czy nie?
@sandal: fajna odpowiedź, taka homofobiczna ale wracaj do podstawki bo nie bardzo potrafisz zlokalizować okrężnicę
źródło: hydrokolonoterapia_rys1-300x264
Pobierzfajny obrazek ale zero merytorycznej odpowiedzi
i tak geje interesują się okrężnicą swoich partnerów
@sandal: a pokażesz mi gdzie użyłem takiego twierdzenia?
a co to niby miało znaczyć ten tekst o lewicy?
@sandal: że mentzena najbardziej nie lubi lewica i to ona przypisują mu nazism mimo tego że to partia skrajnie przciwana niemcom i unii europejskiej które są liderem. Teraz zrozumiałeś? Jakoś nie liczę ale zapytałem z grzeczności
to po co to do mnie napisałeś coś o lewicy skoro ja jestem daleko od lewej strony?
Kurde to wy prawdziwe konfederackie prawilne chłopski ćpacie i nie pamietavię co pisaliście zatem?
Grubo tam z tematem lecicie c
xD
źródło: temp_file.png5128510912168548282
Pobierzdodaje tutaj bo apka z-----a i nie da się edytować xD
źródło: temp_file.png5711101379739830910
Pobierzprzecież to Ty rozpocząłeś ten temat gościu?
temat w którym interesowałeś się pieczeniem okrężnicy innych ludzi.