✨️ Obserwuj #mirkoanonim Wszedłem żonie na maila i usunąłem wszystkie subskrypcje z sie-pomaga i tego typu stronek "polski żołnierz walczy o lek dla śmiertelnie chorej córeczki" itd. Dlaczego? Bo zobaczyłem na naszym koncie, że co jakiś czas leci -20, -50, -100 zł na tego typu cele. Żona na siebie zarabia, mimo, że ja wydaje więcej na nasz dom, ale nie o to mam pretensję. Po prostu uważam, że wszyscy żerują na jej naiwności i współczuciu. Dlatego wykasowałem to g---o. Wolę, żeby na ciuchy i kosmetyki wydawała. #siepomaga
Nie wiem co Ci do tego na co przeznacza zarobione przez siebie pieniądze. Nie wiem jak wygląda model Waszego budżetu ale jeśli nie macie całkowicie wspólnej kasy i decyzyjności o wydatkach to jesteś zwykłym egoistą, który uważa, że wie lepiej na co odrębną jednostka ma wydawać swoje zarobione pieniądze.
@mirko_anonim: rozumiem jak byś miał ból d--y że wydaje na zbiórki zamiast dawać te pieniądze w dom/utrzymanie ale skoro wolisz aby kupowała ubrania czy inny syf to nie z nią jest problem tylko z tobą
Wszedłem żonie na maila i usunąłem wszystkie subskrypcje z sie-pomaga i tego typu stronek "polski żołnierz walczy o lek dla śmiertelnie chorej córeczki" itd. Dlaczego? Bo zobaczyłem na naszym koncie, że co jakiś czas leci -20, -50, -100 zł na tego typu cele. Żona na siebie zarabia, mimo, że ja wydaje więcej na nasz dom, ale nie o to mam pretensję. Po prostu uważam, że wszyscy żerują na jej naiwności i współczuciu. Dlatego wykasowałem to g---o. Wolę, żeby na ciuchy i kosmetyki wydawała.
#siepomaga
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie wiem co Ci do tego na co przeznacza zarobione przez siebie pieniądze. Nie wiem jak wygląda model Waszego budżetu ale jeśli nie macie całkowicie wspólnej kasy i decyzyjności o wydatkach to jesteś zwykłym egoistą, który uważa, że wie lepiej na co odrębną jednostka ma wydawać swoje zarobione pieniądze.
────────────────────
A może byś z nią to przegadał a nie tak z partyzanta skoro ma kasę i nie napisałeś, że to z waszego wspólnego konta niby leci.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Nic nie będę przegadywał i nie będę przekonywał. Usuwam dla jej dobra i tyle :)
─────────────────────
Bebg
No to szykuj się na imbę jak odkryje, że nie przychodzą powiadomienia i co się stało.
─
obys potrzebował pieniedzy i oby ci ludzie nie chcieli dawać
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer