Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +43
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +59
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cześć.
Kupiłem trackball logitech mx ergo w okazyjnej cenie. Obecnie odchodzi guma od podkładki. Próbuję to reklamować na allegro w dyskusji. Sprzedawca chce zwrotu towaru i odda kasę, a mi zależy bardziej na naprawie, bo cena była naprawdę okazyjna i takiego czegoś znów nie dorwę. Czy sprzedawca może narzucić taką opcję mimo mojego wyraźnego sprzeciwu?
@garfild1994g: a widzisz, oczekujesz że sprzedawca to zrobi. Skąd on ma mieć wiedzę i narzędzia żeby zrobić to profesjonalnie