Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +142
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
PiersiowkaPelnaZiol +107
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Każdy myślał że profesjonalnie zarządzany klub, sięgnie po jakieś świeże nazwisko, z polskiegieo podwórka, ewentualnie zagraniczniaka(coś w stylu Runjaic, Gustafsson, van den Brom), a tu wchodzi cały na biało... Jacek Magiera.
Wygląda na to że Raków nie mając wyjścia(raczej nikt nie myślał, że Papszun mimo końca kontraktu odejdzie z klubu) sięga po pierwsze lepsze nazwisko z trenerskiej karuzeli.
Klub który chce(jak twierdzi Świerczewski) zadomowić się na stałe w czołówce Ekstraklasy, i coś tam pokazać w Europie, siega po gościa, który mógłby w tej chwili prowadzić taką Termalicę, i to bez większych sukcesów(brak awansu do Ekstraklasy).
Ciekawe jak się sytuacja rozwinie, i czy to przypadkiem nie jestkaczka dziennikarska, która ma przykryć zatrudnienie kogoś konkretnego, a nie takiego Magierę.
#mecz #rakow #ekstraklasa #rakow
źródło: temp_file.png6172503275879751562
PobierzMoże Świerczewskiemu chodzi o to, że Magiera pochodzi z Częstochowy, ma rakowskie DNA. xD