Wpis z mikrobloga

• 0
@luxkms78: ale wrzuć jak wyglądała przed zjedzeniem i jeszcze przed poprzednim zjedzeniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mirabelka2137: Bo?

Wrzuć coś wege bo nie wierzę że ktoś może coś równie debilnego napisać. A wege to usprawiedliwi.
  • Odpowiedz
  • 0
Wyjaśnię co miałem

@mirabelka2137: no to ja też się pokuszę o wyjaśnienie - dla mnie mirabelka z niebieskim paskiem który/a nigdy nie widział(a) zupy grzybowej (ewentualnie ma grzyby osobiście ale niejadalne) bo pije jedynie sojowe latte i broń boże mięsa nie je - nie jest autorytatywnym źródłem jakichkolwiek informacji.
  • Odpowiedz
  • 0
@luxkms78: ciągle nie wiem o co chodzi.

@mirabelka2137: Nie czyta się książek to i cienko z myśleniem i słownictwem. Przeczytaj kiedyś coś więcej niż plakietkę na drzwiach od kibla. Może być trudno ale małymi kroczkami i może kiedyś...
  • Odpowiedz
@luxkms78: xd. To coś wygląda jak grzybowa, ale z gorącego kubka max, ewentualnie zwykła ale po dwukrotnym przejściu jelita. A z tym latte i mięsem to już odlot, były grzyby ale nie w zupie. Zresztą po co ja odpisuje na baita. Elo.
  • Odpowiedz
  • 1
@luxkms78: Wygląda źle, ale pewnie smakuje wybornie. Jak to zupa grzybowa

@TwojHimars: Głos rozsądku. ;)

Był tu też jakiś typ co pewnie jada tylko kanapki robione przez mamusię bo z kolei nie podobało mu się to że zupa za blada a nie wiedział że do zupy się śmietanę dodaje (nie ta zupa - inna)...( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz