Aktywne Wpisy
K-S- +194
A wiecie że teraz paczka fajek kosztuje 18zł.
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.
Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.
#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.
Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.
#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe
vieniasn +59
kiedyś stało się takie coś że nagle przestałem się jakoś przejmować rzeczami
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa
Priorytetyzowanie lub poddanie ocenie ścieżek kariery też kiedyś było pod znakiem zapytania bez dostępu do informacji. Byłeś kujonem, a potem pikachuface.jpg, że się robi w urzedzie zamiast kosić miliony na jachcie za dobre oceny. Teraz nawet 10 latek mający titkoka się nie nabierze, jak zobaczy hajs influencerów ( mało, bo mało, ale więcej takich kosi hajs niż piątkowy nerd)
Miałeś problem, pytanie, książki, najbliższe osoby nie udzielały zadowalającej odpowiedzi? witamy w czasach, gdzie raczkujący fejs i instagram słynęły od zdjęć z dziubkami i hipsterskimi screenshotami kaw. Zero tematycznych grup, gdzie teraz możesz nawet znaleźć gryupę tak niszową, że każdy ktoś trafi na coś konkretnego.
Najbardziej wykopowy temat: dowiedzieliście się trochę o babach i ich przebiegu, ale pewnie taki mirek w roku np 2003 ożenił się z karyną co dawała d--y po dyskotekach disco polo myśląc, że jak się jej przytyło i prime time z mordy zszedł to musiała być miła i skromna. Tak, nawet taki durny wykop obfituje w informacje, przesadzone lub nie, ale jednak.
Sam będąc jeszcze w 2015 niedynamicznym życiowo graczem żyjąc w błednym kole strefy komfortu myślałem, że osiągnąłem wszystko. A im więcej rozmawiałem na forach z ludźmi ile zarabiają, co zrobili by do tego dojść, gdzie jeżdżą, czasami nie musząc mieć nadzianych starych to powoli gały zaczęły wychodzić z orbit. A kiedyś? Co mogłeś życiowo dowiedzieć się od kolegi z ławki, sąsiada, jakiegoś janusza który pozjadał rozumy pod swoim wąsem?
Mając prawie 29 lat obudziłem się w wieku 26, że jednak dążyłem w cieplarnianych klapach na oczy do przegryw. A teraz przynajmniej chcę coś w swiecie zobaczyć, pojechać, póki jestem jeszcze młody nad sobą pracować. Oczywiście, bo tag tego oczekuje na pewne rzeczy jest za póxno np na pierwszy zwiazek, ale przynajmniej na samym dzikim wykopiedowiedziałem się sporo o divingu i substytut mi wystraczy wiedząc, że 18 lat i tak nie mam, i jak jestem młody na wszystko tak tutaj bezwzględny agepill. A kiedyś? Jak patrzę na archiwalne rozmowy na zapytajonet czy przypominam sobie na gadu gadu rozmowy to stwierdzam, że nawet jak pokolenie Z jest głupie to jednak nie padło ofiarą zombie postkomuny jak pokolenie polskich lat 90. Taki internet jaki jest obecnie powinien być już w takim 2010
#przegryw #blackpill #agepill #timepill
Dlaczego bzdury? Teraz 12 latek z neta może dowiedzieć się że piątka z przyrki mu nic nie da, za to powinien szlifować np matme i będzie polibudziażem inżynierem 10k a nie posłusznym gamoniem na produkcji za minimalną na umowie plus kilka stów pod stołem. Do tego masa informacji na temat relacji międzyludzkich, związków. gdyby nie net to byłbym bluepillowym "przystojnym kawalerem" który nie wie o co chodzi.
W obecnych