Aktywne Wpisy
jmuhha +2
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Moseva +55
Jestem przekonana że dla tych czerepów, którzy recenzują produkty w internecie od razu po otrzymaniu paczki jest przewidziany specjalny krąg w piekle ᕦ(òóˇ)ᕤ
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
Choy mnie obchodzi czy paczka szybko doszła i czy opakowanie jest ładne. Pisz dziadu jak działa albo idź się kąpać w soku ze śmieci 🤬
#gorzkiezale #zakupyonline #zakupy
https://wydawnictwo.krytykapolityczna.pl/autoholizm-marta-zakowska-1119
#autoholizm #miasto #motoryzacja #samochody #spoleczenstwo #ksiazki #martazakowska #krytykapolityczna #polityka #zdrowie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Jednak nie ruszam auta w godzinach szczytu - to nie ma sensu.
Do pracy jeżdżę metrem a dla przyjemności, samochodem, wieczorami i w weekendy.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Już sam opis książki jest żenujący. Nie, samochody nie są uzależnieniem. Są narzędziem koniecznym do osiągnięcia obecnego poziomu rozwoju cywilizacji. Nie da się tworzyć dobrej ekonomi bez wolności przemieszczania się jaką daje samochód.
60zł różnicy za #!$%@? po przystankach i podróż w ścisku i smrodzie bez klimy lub z źle ustawioną klimą + conajmniej 40minut straty i latanie po całym autobusie i obijanie
W sumie masz racje. Akurat rozpatrywałem temat mieszkania w Wawie to biedniejszych nie stac na mieszkania w mieście. Stad mamy paradoks. Biedni mieszkają na przedmieściach i maja koszt związany z autem tylko dlatego ze musza je miec.
Bogaci za to maja apartamenty w centrum i drogie samochody ( ͡° ͜ʖ ͡°)