Dla zgłaszających mam pytanie, jak wy #!$%@? niby chcecie przejąć Mariusza potem, jak będzie miał bana wszędzie? xD chcecie otworzyć własną stronę ze strimem i mieć 20 widzów? XDD przecież to nawet magical jest od was mądrzejszy #danielmagical #patostreamy
@Marpietry: ten dzban johny od kilku dni pisze ze ma kogos kto tam podjedzie i to ogarnie i jakos nic nie widac XD i lepiej zeby nie przychodzil bo jak chlop zglasza kazdy stream i pewnie bedzie chcial zarabiac na mariuszu
@Marpietry: Skąd teoria że ktoś zgłasza,żeby to przejąć? Może ktoś kręci bekę z małolatów co co chwila gdzieś to odpalają. Albo chce się tego syfu pozbyć. Nawet nie wiem gdzie tu logika tego zakładania kolejnych kont?! Po YT i Kicku na tym już się nie da zarobić. Dla mnie gra nie warta świeczki
@Ekspert_z_NASA: nope, to nie dzieciarnia. To sfrustrowane przegrywy, a to gorsze, bo dzieciom to by się znudziło a te spierdoksy i tak nie maja niczego lepszego do roboty.
#danielmagical #patostreamy
@Ekspert_z_NASA: Roku? xD Od wielu lat a na pewno od 2020. Już zapomniałeś co wypoki odstawiały od marca 2020? xD