Aktywne Wpisy

jaszczurki +3

Najlepsza gra dzieciństwa:
- Minecraft 38.1% (96)
- CS:GO 23.0% (58)
- Fortnite 11.1% (28)
- GTA V 21.0% (53)
- Roblox 6.7% (17)
muchatse +337
widzę, że lewaczki z tego gówna @Watchdog_Polska podpisały się pod listem poparcia dla organizacji nigdy więcej, która szczuła na Marciniaka.
#bekazlewactwa
#bekazlewactwa
Jak dla kobiet takie pytanie może być normalne, bo jakieś 90% z nich jak mają coś zrobić, gdzieś iść to zawsze znajdują sobie koleżankę albo beciaka by nie być same w danej sytuacji. Nawet do ubikacji same nie chodzą.
A ja całe życie wszystko robiłem sam, wszędzie sam, do liceum poszedłem bez żadnych znajomych, na studia też zupełnie sam, wyprowadzka na dwa lata do wojewódzkiego zupełnie sam, przez studia kompletnie sam, wszystko musiałem sam załatwiać. Nikt nigdy nic mi nie radził, nikt nie dał żadnej życiowej wskazówki, nikt niczego mi nie pokazywał.
Do kina, na obiad, na spacer, rower i inne rozrywki zawsze zupełnie sam. Potem wróciłem do swojej wioski i siedzę zupełnie sam, umrę też zupełnie sam.
#przegryw
Edit: A jeszcze bardziej smutne, że też w większości przez życie idę sam xD
No niestety, według projektu jesteśmy zwierzętami społecznymi, ale wiem o czym mówisz, sam zakosztowałem lat tego stanu. Teraz ustabilizowało się na samotnosci przerywanej, coś jak post przerywany. Syty nigdy nie jesteś, ale z głodu też nie zdechniesz, takie g ówno raczej
gorzej przy 30
I nie, nigdy nie jest za późno aby wyjść z przegrywu.
Masz duży już plus bo jesteś zaradny życiowo bo potrafisz załatwić sprawę sam = samodzielność. To jest duża zaleta w dzisiejszym świecie, nie ma co się użalać nad sobą tylko działać mimo przeciwnościom
Na studiach byłem zmotywowany, żeby kogoś poznać i być dobrym kumplem. Ja pierwszy zagadywałem, ja pierwszy wysyłałem zaproszenia na FB, starałem się być miły i pomocny, a wychodziło tak, że po zajęciach ludzie z którymi gadałem dosłownie uciekali ode mnie, żebym tylko ich nie zagadał.
Kiedyś