Aktywne Wpisy

Wrrronika +1582
MIREK TY GNOJU, 3 OSOBY POD PACZKOMATEM STAŁY RAZEM ZE MNĄ XDDD
#wykopaka
Wstyd mi na osiedlu robisz, sąsiada spotkałam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To zemsta za innego Mireczka, który musiał się przyznać do posiadania konta na Wykopie?
#wykopaka
Wstyd mi na osiedlu robisz, sąsiada spotkałam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To zemsta za innego Mireczka, który musiał się przyznać do posiadania konta na Wykopie?

źródło: 1000008544
Pobierz
gymw8nhnzd +68
Mikołaju… napisałem ze chodzę na siłownię i rozumiem że stąd skyry (niby jest zimno na dworze, ale trochę ryzykowne wysyłać nabiał…), kreatyna i białko ale no wybacz otwarta paczka bo “kupiłem niedawno, paczka tylko otwarta na spróbowanie, ale mi smak nie podszedł i nie ma co marnować” to dla mnie żadne wytłumaczenie… napisałem też że lubię dobre w----y a tym to co najwyżej rury mogę przeczyścić… przysmaki dla kota spoko, może powinienem

źródło: IMG_6103
Pobierz
Mężowi się PODOBA.
To teraz wiemy skąd ta słaba forma chłopa.
Mam nadzieje że chłop jest tak samo mądry jak pewien piłkarz PSG, który cały majątek przepisał matce, bo jego była żona, miała ochotę na część jego majątku.
#mecz #fcbarcelona #lewandowski
źródło: temp_file.png460227077574256348
PobierzA CO Z SADIO???
źródło: comment_1651495586ZR4vWDGxzx1Ld4eCgg73H8 (1)
PobierzJak tu zaufać kobiecie w dzisiejszym świecie?
Gdyby wziął sobie jakąś Niemkę czy Hiszpankę to pewnie byłoby zupełnie inaczej. Generalnie kobiety z tego bloku wschodniego jak poznają trochę świata to łeb im odbija w dużej mierze.
Takie by właśnie pieniędze zarobiła na karate,ostatnio słuchałem podcastu jak była i Wojewódzkiego i Kędzierskiego i rozbawiła mnie jak powiedziała że Dana White chciał jej dać kontrakt w UFC xD
źródło: 7796A939-0A62-401F-83A4-8B1B6F6903E0
Pobierzźródło: overdlachloupa
Pobierz@Lolenson1888: Nikt nie może być pewny niczyjej wierności. Związki oparte są o emocje - które jak wiadomo bywają zmienne. Poza tym homo-sapiens z natury nie są monogamiczne.