Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +52

vulfpeck +265
#neuropa #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polityka
Po przegranej potyczce z Ryszardem, przyszedł czas na dogrywkę, czyli zezłomowanie przez dziennikarkę Faktu XD
To nie był miły wieczór dla Sławomirka
Źródło - https://twitter.com/gromotapl/status/1703012996702671086?t=ejboJ-pbDsH-3u-qY1zFPQ&s=19
Po przegranej potyczce z Ryszardem, przyszedł czas na dogrywkę, czyli zezłomowanie przez dziennikarkę Faktu XD
To nie był miły wieczór dla Sławomirka
Źródło - https://twitter.com/gromotapl/status/1703012996702671086?t=ejboJ-pbDsH-3u-qY1zFPQ&s=19

Mireczki,
ostatnio żonie zaczęły przeszkadzać meble w kuchni, a dokładnie ich zamykanie, bo jest za głośne. Mamy szafki bez klamek i zamykanie jest na systemie Tip-on (chyba tak się to nazywa) - jakiś wihajster ze sprężynką i magnesem na końcu. i przy każdym zamknięciu jest klik klak.
Pomyślałem, że wymienię zawiasy na cichy domyk, ale kupiłem jakieś pierwsze lepsze na allegro i wygląda tak jakby nie miały siły domknąć szafki - Zostaje szczelina. Chyba że przytrzymamy ręką, to się zamkną. Moje pytanie brzmi czy możecie polecić jakiś sprawdzony system albo zawiasy, które by podołały?
@orfan szczelina jest około 5-10 cm. Tak jakby zawias nie miał siły się złożyć, ale jak się przytrzyma to zostaje w pozycji.
może uda się dokupić cichy domyk do tych zawiasów juz zainstalowanych, możesz też wkleić magnesy neodymowe
małe (tylko odwrotnie odpychająco) i nie ma wtedy możliwości że trzaśniesz drzwiczkami
Nie odzywała się 2 dni.
Łuk mamy do dziś :)
Trzeba było żonę zmusić, żeby wykazała jakąś inicjatywę. "Poczytaj o cichych systemach domknięć wyślij mi linka
@mdk007: to kup jej peltory III. Ja jebix tym babom to już nic się nie podoba. Dokładnie jak kolega wyżej mówił- myślą że to takie wszystko proste i #!$%@?ą dla samego #!$%@?, a jakby same miały to robić i zdały sobie sprawę z tego, że to nie jest takie hop-siup to by odpuściły i pewnie zapomniały
wyrzucić magnesy,dać tip ony z gumkami. Będzie o wiele ciszej.