Aktywne Wpisy

fsfdjf +7
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Bo zastanawiam się co wyjdzie taniej, opłacić ślusarza, czy wynająć garaż na miesiąc i kupić sobie spawarkę marketówkę za kilka baniek.
#spawanie
źródło: image_2023-04-15_210657370
Pobierz@CXLV: Gdybym miał czas i chęci, to bym Ci to o--------ł za przysłowiową "flaszkę", chociaż wódki nie pije xD
@CXLV: jak "po znajomości", to zrobi to za flaszkę albo jej równowartość. Jak normalnie komercyjnie, to... to zależy. Jak przyjdziesz w ciuchach roboczych podasz grabę na przywitanie i pogadasz jak fachowiec z fachowcem, to zrobi za stówkę, bo to jest chwila prostej roboty. Jak podjedziesz "w krawacie" i na elegancko, to będzie stawka x3 :)
Jak nie umiesz spawać, to zapłać tak