Aktywne Wpisy

szynszyla2018 +48
Mam 30 lvl jestem różowym. Coraz bardziej kusi mnie żeby tak całkowicie realnie dążyć do tego żeby mieszkać na zadupiu. Po prostu zajmować się albo hodowla czegoś albo turystyka. Powinnam mieć prościej bo większość jednak ucieka ze wsi. Jestem psychicznie stworzona do życia na zadupiu. Miasto mnie męczy, ludzie mnie #!$%@?. Po jednym wyjściu do klubu już jestem #!$%@? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■ ) a tak jest 23

Juandeaustria2 +473

No i druga sprawa, czy idzie gdzieś dostać brązową skrętkę? Bo na allegro nie mogę takiej znaleźć a wydawało mi się, że będzie ogromny wybór.
#informatyka #siecikomputerowe
jeżeli kabel będzie na zewnątrz narażony na warunki atmosferyczne to weź jednak kabel żelowany typowy na zewnątrz. Myszy go też nie przegryzają bo ma żel.
@Murasame: jeśli idzie na zewnątrz i będzie świecić na nią słońce, padać deszcz i tak dalej, to musi to być kabel zewnętrzny. Musi. Zwykły w kilka lat się rozszczelni, izolacja na nim popęka, dostanie się woda i będzie problem.
Brązowej nigdy nie widziałem, ale jest czarna, powinna wystarczyć. Kabel zewnętrzny jest sztywny, taka jego uroda, dlatego nie powinno się go zakańczać
@Murasame: bo ktoś nie umiał przewodu z bębna odwinąć.