Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +68
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierz
Wilkbardzonijaki +127
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jakie lokalizację kategorycznie odrzucilibyscie? Bądź jakieś dobre rady z uwzględnieniem własnych doświadczeń mieszkaniowych/znania Wawy od strony "praktycznej"?
Tak strzelając ceny za metr/sensownosc (w przyszłości i tak tam nie będę mieszkał, więc trzeba będzie wynająć)
Myślałem nad 1 wyborem to okolice #saskakepa czy #grochow ew. Max #goclaw
2 to #targowek w miarę zasięgu metra na piechotę oraz #bielany z szybkim dojazdem busem do M1
3 to #wola i okolice ks. Janusza bądź Moczydlo
Południe Warszawy jakoś mnie odrzuca przez ceny za metr jeśli coś ma sensowny dostęp do M1 (co w sumie jest oczywiste)
Korci mnie szukanie #mieszkaniedeweloperskie tak, żeby był garaż albo szukanie czegoś starszego, ale właśnie z garażem/miejscem postojowym
#nieruchomosci #mieszkanie
@obywatel_gov: Mieszkam w tej okolicy i nawet nie spojrzałbym na te dwie pozostałe propozycje, które podałeś.
Chociaż tam z ZTM nie ma w ogóle problemu
@obywatel_gov: to imho kup 4 pokojowe w rzeszowie -> wynajmij na pokoje i za ten hajs wynajmiesz cos na ursynowie nad stacja metra. Nie zebym sam tak dokladnie zrobil. Uwzgledniajac, ze wynajalem na czas nieokreslony w dolku covidowym, a ludziom wynajmuje po dzisiejszych stawkach roznica wystarcza mi na katering NTFY.
Mieszkanie w warszawie
Masz blisko centrum handlowe, masz blisko wjazd na S8, nie ma takie tłoku.
Raczej rzadko. Jak już to wieczorem/w nocy i jadę do/z Wawra i wtedy to dramat niestety. Powrót nocnymi to godzina do półtorej.
źródło: uf3PFzygaywG2SV1
PobierzW życiu bym nie powiedział, że jest tak samo niebezpieczenie na kole czy olbrachta.
Dziwnym trafem zawsze, ale to zawsze widzę jakieś szemrane towarzystwo na pradze, a na woli widziałem może raz czy dwa. Nawet ze znajomym kiedyś gadałem, że to jakiś kosmiczny kontrast jak wygląda praga vs wola czy centrum jeżdżąc nocą.
Komentarz usunięty przez autora
@obywatel_gov: SK sztos jak masz kupe siana; dla biedniejszych może nowe osiedla na Kamionku? Skąd ta propozycja? Cóż - na SK nie było mnie stać XD
Rozrzut masz spory, pomimo kilku dzielnic. Najpierw zastanów się co chcesz od mieszkania i na co Ciebie stać, a potem sprawdź czy to pasuje realiami do cen w danej dzielnicy, bo możesz się nieźle zdziwić.
Targówek ma swój specyficzny klimat i znowu na pierwotnym raczej nic ciekawego nie znajdziesz w okolicach metra.
Grochów i Gocławek mocno się zmieniają, sporo się obecnie rozbudowuje ta część Warszawy,
@ZdeformowanyKreciRyj: dobrze gada, polać mu!
Imo cenowo do lokacji najlepiej wychodzi targowek i bielany.
Jak się uda, to wrócę napisać więcej.