Aktywne Wpisy

anita-kowalewka +67

30062018 +227
Od dwóch dni spać nie mogę. Budzę się, kręcę, przewracam z boku na bok. Olśniło mnie, poszedłem sprawdzić kaloryfer i odpalony na 5.
Różowa dostanie taki #!$%@?, że całą zimę nawet go nie tknie. Zdemontuje dziś te gałki. Jak można spać w takiej saunie, ani to zdrowe ani przyjemne. A ona jeszcze ma jakąś kołdrę zimową i śpi w długim rękawie i spodniach.
Kto mieszka z różową ten się w cyrku nie
Różowa dostanie taki #!$%@?, że całą zimę nawet go nie tknie. Zdemontuje dziś te gałki. Jak można spać w takiej saunie, ani to zdrowe ani przyjemne. A ona jeszcze ma jakąś kołdrę zimową i śpi w długim rękawie i spodniach.
Kto mieszka z różową ten się w cyrku nie
2005 rok, 1.4 8 zaworów, LPG w 2016 założony gaz.
Kilka rzeczy mam jeszcze do zrobienia przed sprzedażą (łącznik stabilizatora, luzy zaworowe, pranie środka, regulacja gazu bo przez zbyt bogatą mieszankę czasem wyrzuca check, i wchodzi w tryb awaryjny)
Nowy kupujący będzie musiał wymienić rozrząd bo czas już na niego, lakierniczo do poprawek, nadkole do wymiany albo naprawy.
Środek do prania.
Klima dwustrefowa w 100% sprawna, w zeszłym roku wymieniona chłodnica klimatyzacji, wszystkie amorki, serwisy olejowe co 10k km, olej 5w40.
Idealny samochód na dojazdy do pracy.
Przebieg 243k km. Ja nim zrobiłem 107k km.
Województwo mazowieckie, Żyrardów.
Ile waszym zdaniem można za niego wziąć min i max?
#grandepunto #motoryzacja #handlarze #sprzedam #sprzedamopla
#mechanikasamochodowa
Rozrząd ina z pompą to 300 zł, za robociznę chcesz 1200 ?
Mi klienci wracali po pół roku bo zaczęło hałasować. Wtedy zostawiali kolejne 500zł bo to rozrząd ponownie trzeba zdjąć.
Mi w to graj jako mechanikowi, a tak przy jednej robocie mieli zmienione. Wiadomo ty jesteś właścicielem auta będziesz chciał w Wiśle utopisz je. Wiesz co najlepsze dla niego. Załóżmy, że jest oem auto po dziś jeździ
Komentarz usunięty przez autora