Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +204
Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem tylko z LOTem w tle
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
LewCyzud +23
#apple
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Najlepszym wyborem dla mnie okazuje się prawdopodobnie GeForce RTX 3060 12GB (do i3-12100f, myślałem nad i5-12400f, ale to jednak 3 stówki).
Na różnych stronach, w różnych koszykach pojawiają się różne wersje tej karty, czy to Palit, czy Gainward czy jeszcze inne i nie do końca wiem w co celować, a różnice cenowe - są :D
Przypuszczam, że lepiej mieć 3 wiatraki niż 2 (chyba XD) - to widać już po zdjęciach, na co jeszcze zwracać uwagę? Taktowania rdzenia w trybie Boost? Ma to jakieś odczuwalne znaczenie? No i długość karty, ale obudowy jakiejś turbo małej brać nie będę, to ten aspekt chyba też na boczny tor mogę zrzucić?
#komputery #pcmasterrace #geforce #rtx3060 #morele #xkom
Pułap wydajności 1080 Ti, 5700XT, 6600XT i 3060 Ti, to przez lata był pewien standard, pod który były robione gierki.
Każda słabsza karta to
@GhostTrick ja właśnie staram się w miarę budżetowo coś opracować, dlatego np. bliżej mi do Palita za 1620zł niż tych po 2100zł~
Nie planuję cisnąć w żadne topowe gierki na ultra, 99% czasu i tak scrolluje wykop, kupowane będzie wszystko, dlatego też unikam raczej "dodawania tu 300, tam 200, tu 150..." itd :D Potem uzbiera mi się zestaw za dwukrotność budżetu
@Serniczek_Szatana: @ftp_seb: Nie chodzi przecież o dokładanie.
R5 5600 za niewiele więcej niż ten i3, a mniej niż i5, dałby 6,
@ftp_seb: za tyle moge Ci sprzedac moja rtx3070 msi gaming x trio, kupiona w morele pare miesiecy temu i uzywana lacznie ~1 miesiac. Bez OC i kopania itd. Lacznie 3 lata gwarancji
z 12400f jak zloto wchodzi wiekszosc nowych gier w 2k i 60fps