Aktywne Wpisy

Szukałem ukrytych kamer w mieszkaniu(mam problem z sąsiadem z dołu, zboczonym psycholem). I chyba udało mi się zrobić dwa zdjęcia, czegoś co wygląda na szpiegowską/złodziejską kamerę(w komentarzu, szukałem apką Hidden Camera Detector Gold, funkcja Lens Detector, zawył alarm). Zrobiłem też kilka zdjęć miejsc, gdzie podejrzewam mogły znajdować się otwory w podłodze. I na jednym z nich jest coś co zmroziło mi krew w żyłach. Jeżeli jest to kamera to gratuluję twórcy pomysłowości

Itslilianka +1
Co byś wybral?
masz teraz 75 m2 to dom 150 m2 temu odpowiada.
Dom ma wiele pomieszczeń o którym w mieszkaniu nie pomyślisz (np. kotłownia lub wiatrołap)
Kupiłem swego czasu mieszkanie ~70m2 z kredytem hipotecznym i wtedy już powiedziałem: pierwszy i ostatni raz biorę kredyt.
Po spłacie kredytu na mieszanie po 3 latach wytrzymałem jakieś dwa i stwierdziłem, nie no albo kupię dom przed 40tką, albo nigdy bo nie będę miał sił i czasu się zabrać za przeprowadzkę, wykończenie, ogarniecie ogrodu itd.
No i wziąłem kolejny kredyt xD Było to zaraz przed Covid xD Ale nie
@danielnieobajtek: To zależy. Ja jestem singlem, dla mnie duży dom jest bez sensu, przy czym, zakładam, że 75 mkw to bez garażu.
@danielnieobajtek: Tak, dlatego celuję w kawalerkę ~40 mkw w dobrej lokalizacji, a o domku to myślę jako o opcji na starość, ale to się jeszcze zobaczy.
Czy zrobiłbym to jeszcze raz? Tak
Czy tak daleko od miasta? Niekoniecznie
75m2 na
150 m to przesada, ale już 100-110 będzie ok.
Celuj w technologię szkieletową - przy obecnych cenach materiałów budowlanych dom będzie ok 30% tańszy, poza tym postawią Ci go w niecały miesiąc i będziesz