Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +333
Najlepsza praca aktualnie? Żadna, o której pisali na wykopie. Żaden hehe programista 15k, żaden freelancer, żadna działalność.
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
źródło: 483C498D-80D4-43D5-BA0F-B837DD8E0B3E
Pobierz
mirko_anonim +39
✨️ Jak podróż dookoła świata zrujnowała moje marzenia o rodzinie i domu Ⓘ
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas

Powiedz to husari z #konfederacja
Rozumiemy, to @Moderacja w pierwszych miesiącach działała w miarę sprawnie, ale widać ruch generowany przez kacapów jest ważniejszy niż zatruwanie portalu onucowym smrodem.
wiec to 300 to troche przesadzone
@filip_z_konopielki: tak to wytłumacz dlaczego inwestują na łotwie i w estoni skoro te kraje mają całą wschodnią granice z Rosją ????
A inwestują? Dysponujesz danymi za rok sprzed inwazji i za cały 2022 kacap?
@Corona-Regni-Poloniae: Oczywiście że inwestują, jeszcze zapomniałem o Finlandii
@filip_z_konopielki: Te twoje przewidywania sie kupy nie trzymają bo mówi się jak to Polska będzie odbudowywać Ukrainę i ile to pieniądzy zarobi i jakie wielkie inwestycje będą, tyle że Rosja dalej będzie na wschodniej granicy Ukrainy ona nie zniknie.
Teraz mi powiedz jak to jest że na ukrainie która nie jest w UE i NATO będą inwestować a w Polsce która jest w tych organizacjach
@filip_z_konopielki: łaski nam nie robią, walczą dla siebie xd. A fakt, że ich wygrana jest dla nas korzystna nie znaczy, że należy im w każdym aspekcie włazić w dupę i robić loda jak to ma miejsce na mikroblogu.