Aktywne Wpisy

tojapaweu +2
Mireczki, co byście wybrali z tej dwójki? Oba auta około 2020 roku. No chyba, że coś innego podobnego polecicie? Zależy mi i na mocy i wyglądzie i ładnym środku.
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Neocaridina +303
Od ponad 30 lat matka w tym piecze baranka. Dostała go od jakiejś znajomej co go przywiozła z Warszawy; jak u nas uruchomili pierwsze połączenie kolejowe.
Forma jeszcze pewnie pamięta czasy 20 lecia między wojennego. I pewnie służyła komuś w trakcie okupacji...
Tradycje rodzinne są często piękne i przekazywane z pokolenia na pokolenie...
A tak kończąc tą paplaninę i przechodząc do sedna sprawy.
Forma jeszcze pewnie pamięta czasy 20 lecia między wojennego. I pewnie służyła komuś w trakcie okupacji...
Tradycje rodzinne są często piękne i przekazywane z pokolenia na pokolenie...
A tak kończąc tą paplaninę i przechodząc do sedna sprawy.

źródło: sdrt
Pobierz
Nowe informacje, sprzed kilku dni, w sprawie zaginionego Sylwestra Suszka (króla bitcoinów).
tl;dr: W dniu zaginięcia wyłączono monitoring na ulicy na której wsiadł do nieznanego samochodu i "zaginął".
[...]
Co więcej, w dniu zaginięcia, około planowanej godziny spotkania biznesowego, Nicole miała otrzymać na telefon wiadomość głosową od brata. Dźwięk był jednak tak bardzo zniekształcony, że niemożliwym okazało się zrozumienie wypowiadanych słów. Czy właśnie wtedy próbował on przekazać jej coś istotnego?
[...]
W jednym z wywiadów siostra zaginionego - Nicole Suszek - zasugerowała, że pewnego dnia policja odnajdzie zwłoki jej brata. Obracał się on w świecie wielkich pieniędzy i dużych luksusów. A tam, gdzie jest bogactwo i przepych, często rodzą się problemy. Sylwester miał być już wcześniej straszony przez nieznanych sprawców, a być może także przez nich śledzony.
- Byłam na miejscu dzień po zaginięciu w nocy. Dziwnym trafem jak ja szłam, to pojawiło się tam czarne bmw. Nie wiem, co by było, gdyby nie moi chłopcy, czy bym wróciła swoim samochodem do domu. Ponoć przesłuchiwanych było 30 osób, które widziały mojego brata. Niestety policja nic nie mówi. Ta cała sytuacja zaczyna mi się nie podobać - mówiła Super Expressowi Nicole Suszek.
Co kryje się za zniknięciem Sylwestra? Rodzina jest pewna, że gdyby chodziło o okup, ktoś już dawno skontaktowałby się z nią z konkretnymi żądaniami. Telefon jednak milczy... Feralnego dnia w miejscu zaginięcia, przy ulicy Wiosennej 29 w Czeladzi, zostały wyłączone kamery. Ostatnią osobą, która widziała Sylwestra Suszka był Marian Wszołek (ksywa: Maniek), podający się za przyjaciela zaginionego i oferujący 1 mln złotych za pomoc w jego odnalezieniu.
[...]
Źródło
źródło: QUJDREVGfjQrJiR2eTxzIWh-cCw_ZX13P2ZoZ3l2Y2V6PGJqITclI2QzIiYyKX8lJmtgfG9wZ2B_aWJ0JjU0IyhqODUxZSw
Pobierzz fartem
jaki sens ma to zdanie gdy zastąpisz tudzież wyrazem oraz? brzmi to dziwnie więc kompletnie tego nie rozumiem. Nie wspominając o nadużywaniu tego słowa przez
@WhiskeyIHaze: Chyba niepoważny jesteś. W artykule jest napisane, że facet zostawił rodzinę, w tym dwójkę małych dzieci.
Ok paliwoda.
@damianooo8: bo to pierwszy ojciec co zostawił rodzinę? Może stwierdził, że j---ć ich bo chce r----ć małolatki w dubaju a nie się z dzieciakami użerać.
@damianooo8: daleko mi do niego ale jak nie znasz znaczenia jakichś słów to ich nie używaj bo się ośmieszasz próbując z siebie zrobić inteligenta.
@WhiskeyIHaze: Myślenie 18 latka z buzującymi hormonami. Według ciebie facet mając wszystko zostawił to wszystko (nie spieniężył udziałów w firmie) aby "r----ć małolatki w Dubaju". Jak dojrzejesz do zrozumiesz że "ruchanie małolatek" to nie wszystko. A co do dzieci to nie musiał się nimi zajmować, bo
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
No a jakiej firmie? Na pewno nie Zondzie bo jak zaginął to jeszcze się nie przebrandowali i był Bitpay.
Przecież ja tak nie napisałem jak ty zacytowałeś.
Komentarz usunięty przez autora
@damianooo8: to nie ma żadnego związku z suszkiem. https://en.wikipedia.org/wiki/BitPay
Chodziło ci o BItBay - może się nie przebrandowali ale już byli sprzedani. Chłopie jak ty nazwy firm mylisz to może się nie wypowiadaj w temacie tego czy on ją sprzedał czy nie xd
to zapytam inaczej: jakie znaczenie ma słowo tudzież?
Ja ci tylko napisałem co się według mnie stało. Ty się czepiłeś, że jestem napalonym 18 latkiem bo jaki chłop by zostawił rodzinę z 2 dzieci. Pewnie dlatego, że wytknąłem ci błędy językowe.
Zrozum, że chłop mógł zniknąć dla ogółu ale nie dla swojej rodziny. Teraz odgrywają szopkę ale za jakiś czas wszyscy zapomną to rodzina nagle też w-----e c--j wie gdzie i będą
1. Nie koniecznie żyje w ukryciu przed rodziną. Może mu grozili jakieś p----y więc zniknął a rodzina ma z nim normalny kontakt. Odstawiają szopkę, żeby nie było lipy.
2. Na alimenty go stać ale może nie chciał oddawać 50% swojego majątku żonie? Może nie chciał, żeby US się zainteresował skąd dokładnie ma hajs i ile? Żona mogłaby wynająć jakiegoś detektywa co by ustalił jego stan posiadania poza PL i
@WhiskeyIHaze: Niekoniecznie piszę się razem. Ale to taki szczegół a propos paliwody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To co podałeś to tylko przypuszczenia. Tymczasem jest wiele faktów które wskazują ze Suszek nie miał powodu aby zniknąć. Pomijając rodzinę, Suszek planował zbudować biurowiec w Warszawie. Miał też inne projekty w swojej firmie softwarowej. Inną kwestią jest, że był on typowym atencjuszem, któremu bardzo zależało na publicznym