Aktywne Wpisy

kamil-talaga-18 +484
Dobra jestem za tym żeby pis obalić, ale jak słucham cały czas kobiety to kobiety tamto wszystko dla kobiet to zaczyna mnie irytować jakby faceci nie istnieli w Polsce. Czy opozycja może zrozumieć i nie popełniać cały czas tego samego błędu czyli nie liczenie się z mężczyznami
#marsz #bekazpisu #marsz4czerwca
#marsz #bekazpisu #marsz4czerwca

FoxX21 +420
pisowsko konfederackie zera próbują obrzydzić ludziom na wykopie marsz bo "przemawiają tam kobiety". no tak bo przecież według prawdziwych katolików kobiety to się nadają tylko do kuchni, można też im przypier***ić czy potraktować je jako inkubatory. tfuu na was
#marsz4czerwca #marsz
#marsz4czerwca #marsz
Ostatnio miałem 25 zadań do wykonania, czyli tak 12.5 na osobę. Wystarczą dwa dziennie, czyli realnie jakieś 5, może 6 minut.
Teraz mam cel 45 zadań do wykonania, ale z minimalnym progiem 90% dokładności. Czyli już 22.5 na osobę, ale trzeba się albo mocniej skupiać aby nie robić błędów, albo realnie będzie tych zadań więcej.
Ciekawe jakie jest najtrudniejsze dostępne zadanie.
Ps: jak często w sumie kończycie z dokładnością poniżej 90%? Raz na ile lekcji? Można zrobić najwyżej jeden błąd aby mieć taką dokładność
Jak nas spasuje kiedyś znowu, to zrobimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
90% to jakieś 3/5 moich lekcji. Practice się liczy do tego, więc warto korzystać.
@Budo: Raz tak miałem i od tej pory nie obserwuję ludzi, u których widziałem bardzo długą serię dni przy stosunkowo niskiej ilości XP - to sugerowało, że robią minimum dziennie i nie będą wsparciem w dwuosobowych zadaniach :D
Chociaż teraz w tym queście: 45 lekcji ponad 90% sparowało mnie z osobą, która póki co zrobiła ich 12,