Aktywne Wpisy

Aokx +86

Też tak często macie, że pojawiają wam się w głowie samoistnie myśli typu "rozbije głowę o sciane" albo wizualizacje nw wbijania sobie noży w nogi? Czy to tylko ja jestem dziwna
#gownowpis
#gownowpis
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#ukraina
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A co złego zrobili Ukraińcy? Przecież to zdymisjonowany minister rolnictwa tym zarządzał.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: nie, Ukry u nas funkcjonuje
u roZjan jest Ukropy albo Chachly
Ciekawy jestem jakie strony ostatnio odwiedziłeś
@Fearaneruial: Ukry sie pojawiło u nas i na poczatku używali to niemal wyłacznie prorosyjscy propagandzisci i kamractwo.
Mieli wysyłać to zboże do Afryki wysłali do Polski. Okazuje się, że afrykańczycy jednak nie byli tak ważni tylko interesy wschodnich firm a cała ta panika z tunelami dla zboża była kolejnym przekrętem ukraińskiego rządu.
I całe stare pokolenie, mówili jeszcze ruscy na wszystko co ze wschodu. To propagandyści no...
Haha xD Fikołek jesteś z definicji. Nie było przymusu zagładzania afrykańczyków. Oni sami chcieli mieć pusto w brzuszkach.
@tak_pozwalem_cie UKRY POD OSŁONĄ NOCY WJEŻDZALI DO POLSKI ZE ZBOŻEM I W TAJEMNICY ZASYPYWALI NASZE SILOSY I MAGAZYNY xDDD
i teraz próbują wyciszyć 'aferę' xDDD Powiem ci coś - Ukry to mają w dupie, słali tam gdzie byli odbiorcy i było szybciej/prościej
@Aquamen: ignorant xD Masz tabelkę, podkreśliłem kluczowe dane żebyś się nie zmęczył. To, że zboże ukraińskie nie trafiło tam gdzie w 2021 tylko gdzie indziej spowodowało, że ich rolę przejęły inne kraje. Handel światowy to system
Ale to ty dzwonisz, ватник