Aktywne Wpisy

kantek007 +6

Virsky +140
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Za PiS zabieram żonkę do Londynu na długi weekend z okazji jej urodzin
Taka „mała” różnica
#bekazpisu #bekazopozycji #polityka
@BoroPrimorac: nasza wina że jesteś nieudacznikiem? Kilka milionów zostało i jakoś dało rade utrzymać rodzine. A wiele z nich nawet na dosyć wysokim poziomie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@BoroPrimorac: Bez sensu, jechać na wakacje w miejsce, gdzie jedzie się do pracy? ლ(ಠ_ಠ ლ)
Faktycznie Tusk i PiS miał w tym udział. Ale w sumie to mi szkoda Ciebie bo umniejszają swojemu sukcesowi który prawdopodobnie wypracowałeś swoją pracą a piszesz posty jakby Jarosław sam za
@Atomus: Hmm, czyli dobrze było w 2008-2016, a źle w 2005-2008 i 2016 do teraz, tak? ¯_(ツ)_/¯