Wpis z mikrobloga

Moze mi ktos pomoc prosze, mam MacBook Pro M1. I dysk na USBC w kieszeni NVME. I za kazdym razem jak zamykam Maca albo odepne go i podlaczam - to go nie widzi. Musze podlaczyc do PC i zrobic skanowanie i wtedy widzi. I moje pytanie o co chodzi da sie to jakos w Maku ogarnac zevbym nie musial za kazdym razem podpinac go do PC? To jakis aburd...
#macos #m1 #apple #hardware #komputery #macbook #macbookpro #nvme
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@sm_m: czasem nie. @Obstrukcja tak jestem Windowsowym gosciem, ale czasem ze wzgledu na prace uzywam Maka. I nie wiem czemu sie ludzie zachwycaja bylem na wyjezdzie i nie moglem uzyc SWOJEGO dysku no to jakis absurd... Wiekszego z****nia nie widzialem. Odepniesz dysk i wyrzucasz do kosza? BTW znalazlem rozwiazanie z terminala komendami udalo mi sie podpiac dysk. Z TERMINALA xD. A pisza ze Windows jest zj$##ny
  • Odpowiedz
I nie wiem czemu sie ludzie zachwycaja bylem na wyjezdzie i nie moglem uzyc SWOJEGO dysku no to jakis absurd... Wiekszego z****nia nie widzialem. Odepniesz dysk i wyrzucasz do kosza? BTW znalazlem rozwiazanie z terminala komendami udalo mi sie podpiac dysk. Z TERMINALA xD. A pisza ze Windows jest zj$##ny

@kolonko: Nie ma to jak brać jednostkowy problem i wyolbrzymiać go xD Możesz mieć walniętą kieszeń USB, może być problem
  • Odpowiedz