Aktywne Wpisy

PociskV2 0
To był absolutny peak w temacie idealnego wnętrza dla daily. Nie powstało i nie powstanie nic lepszego.
#samochody #motoryzacja #bmw #bmwboners
#samochody #motoryzacja #bmw #bmwboners
źródło: P90190521_highRes_bmw-e90-07-2015
Pobierz
lubie-sernik +12
Nie wiem czy ktoś może kojarzy jak wrzucałem w sobotę na nocnej zdjęcia z klubu.
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u

Ja tam go lubiłem bo miał pozytywny wpływ na społeczeństwo. Zwłaszcza że żyłem za jego czasów i nie jest to dla mnie jakaś historyczna postać. Jego smierc zjednoczyła nawet pseudo kibiców kiedy się pojednali tego dnia i przeciwne drużyny które się dosłownie zabijały związali ze sobą szaliki. Nigdy wcześniej ani nigdy później nie było takiego przypadku w tej społeczności.
Mam dystans do tej całej papiezowej sprawy lubię się uśmiechnąć z niektórych heheszkow a niektórzy tak się sraja o niego jakby osobiście im rodzinę styropianem zabił. Nie czaje tej nienawiści.
#religia #papiez
To była zaplanowana akcja propagandowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie zmyślam, tak było.
Ale już wtedy odczuwałem, że papieża jest dużo
Kierował kościołem katolickim, który bynajmniej nie jest fajną firmą. Nie można uznawać go jednocześnie za wielki autorytet moralny i intelektualny oraz odcinać go od całego zła kościoła.
@
@PurpleHaze: no chyba nie 7
@Palladyn400: wydaje mi się, że dziesiejsza młodzież jest mocno uwrażliwiona na wszechobecną hipokryzję, która wylewa się z kościołów. JP2 nawet jeśli nie był kryształowy i popełniał błędy, ale jakieś zasługi miał to możnaby było zrozumieć gdyby się przyznał, przeprosił i odpokutował.