Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +311
Jakie to jest niesamowite, że zanim rozpoczął się rok szkolny normalnie mogłam wszędzie dojechać
A teraz korki na kilka kilometrów bo tatuś i mamusia muszą zawiezc gowniaka do szkoły bo korona z głowy spadnie jak Juleczka i Oskarek będą musieli jechać autobusem xd
#gownowpis
A teraz korki na kilka kilometrów bo tatuś i mamusia muszą zawiezc gowniaka do szkoły bo korona z głowy spadnie jak Juleczka i Oskarek będą musieli jechać autobusem xd
#gownowpis
zdrajczyciel +291

#kiciochpyta #internet #vectra
Mam wrażenie, że ktoś moich rodziców w konia robi, sprzedając im usługę ,z której nie mogą skorzystać
Umowę mają z Multimediami, które Vectra przejęła. Do tego mają umowę podpisaną na "internet stacjonarny" po kablu... ruter nie jest ich. Na szczęcie za niecałe 2 miesiące kończy się umowa i dopilnuję, żeby w pakiecie od vectry był ruter, zresztą nawet takich ofert bez nie widziałam..., ale pewnie multimedia naciągały wcześniej przedłużenie umowy, a nie jakiś nowy sensowny pakiet. Jednakże
Oczywiście sprzęt wymieniamy na nowy.
Gdyby to zależało ode mnie, to już bym dzwoniła:) Niestety tata jest niechętny "podpisywaniem" umowy na odległość. Powiedział, że się zastanowi... Najpóźniej w przyszłym tygodniu podejdę z nim do biura Multimediów i jeśli będą coś wciskać niekorzystnego, albo kobieta powie, "że się nie da", to dzięki Tobie wiem, że się da ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W razie czego skontaktuję się z Tobą i jeszcze raz