Aktywne Wpisy
Patryk4 +1
Jak wygląda typowy dzień w pracy programisty? Co KONKRETNIE robicie? Wszędzie widzę mnóstwo wpisów, że typu: rozwiązuje taski, zajmuje się projektem, wykonuje calle, czytam dokumentacje itd. Według google: "Typowy dzień programisty rozpoczyna się od ustalenia priorytetów oraz wyznaczeniu celów niezbędnych do realizacji danego zadania.". A ja bym chciał poznać konkretnie co robicie w pracy? Mógłby ktoś opisać swój dzień? Tak jak na studiach masz polecenie "Napisz prosty kalkulator w języku c++", to

raszko754 +4
Mirki mam taki sprytny plan aby Nikita zeszła w cień. Medusa wrócił do streamowania i już robi po 6k widzów to będę #!$%@?ł randomowe shoty z losowych kont na Tik Toka tyle że będą miały kobiece nicki np. Zugajka00, Martynka17, ZosiaMruczek, Pamiętam jak pół roku temu cały Tik Tok był nim zawalony. Łapcie randomowe przykłady. Juleczki się posrają nową aktoreczką. #grasz?
#danielmagical #famemma #medusa
#danielmagical #famemma #medusa

Ekonomia, prawo, system podatkowy, jakiś plan wyborczy? A na co to komu, lepiej zrobić z papaja prawaka i zrobić sobie na tym zasięgi.
Jazda na najniższych instynktach, najbardziej brudne i obrzydliwe oblicze polityki. Brzydzę się lewakami nie dlatego bo mają chore poglądy (chociaż trochę też) ale głównie brzydzę się tym, że potrafią tylko niszczyć czy to ludzi czy system który jest oparty na mocnych fundamentach. Lewak potrafi tylko jątrzyć, nic poza tym.
#bekazlewactwa #muremzapapajem #polityka
Wy nie możecie zwyczajnie żyć inaczej, taki mental już
To jest hipokryzja lvl 2000. Swojego rodaka to by zaszczuli, obcych narkomanów wznoszą pod niebiosa bo wpisuje się to w ich ideologię.
Chore.
Religijny autorytet. Robicie politykę na martwych ludziach. To jest paskudne.
Wyjmują elementy z systemu jak klocki z Jenga, nie zastępują ich innymi. W pewnym momencie to wszystko runie, wyjmą za dużo klocków i nazwą to wygraną z prawactwem.
Tak kończyły wszystkie wysokorozwinięte cywilizacje, imperium Rzymskie gdyby nie chore pomysły pewnie dalej by istniało.
Typowe dla warszafki
@Aquamen: mocne slowa o konfederacji i pisie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Aquamen: poziom bezczelnosci na dzisiaj wyczerpany z twojej strony XDD
Stare znałem. Świetnie udowadniacie, że jesteście właśnie tacy jak was opisuję.
Pozdrawiam.