Aktywne Wpisy
django555 +7
Kiedy ta rzekoma ukraińska kontrofensywa? Bo póki co Ukraina przegrywa (przegrała z prywatną firmą w Bachmucie, posiadając wsparcie około 20 krajów, o ile nie więcej), więc moim zdaniem szanse są kiepskie. Wystarczy czytać coś innego niż proukraińska propaganda i można mieć bardziej realny ogląd sytuacji.
#ukraina #wojna #rosja
#ukraina #wojna #rosja

WOWMichal +127
Gdyby ktoś poddawał w wątpliwość te pół miliona ludzi, to proszę. Niech ktoś to wyślę Sakiewiczowi na alblice, może sie grubas posra z wrażenia.
Absolutny nokaut! Jaram sie podwójne, bo brałem w tym udział!
#bekazpisu #bekazkonfederacji #neuropa #polityka #polska
Absolutny nokaut! Jaram sie podwójne, bo brałem w tym udział!
#bekazpisu #bekazkonfederacji #neuropa #polityka #polska

Objawy: ani po wrzuceniu wstecznego, ani po wciśnięciu przycisku czujników parkowania system nie włącza się.
Co próbowałem zrobić: za pomocą multiecuscan połączyłem się z samochodem i pomyślałem, by zrobić "proxy". W okienku podglądowym, które mówi, co działa, a co nie, a raczej w co jest wyposażony samochód wyświetlał się system parkowania, ale był "usunięty" (to okienko pokazane jest na foto). Pomyślałem, że zrobię to proxy i może zadziałać, ale teraz nawet w tym okienku się nie wyświetla, jako że jest na wyposażeniu tego gruza.
Co można zrobić w tej sytuacji, od czego zacząć? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mechanikasamochodowa #mechanika #elektronika #samochody #alfaromeo #alfaholicy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W e60 to np potrafiło je zalać (na skutek różnych zdarzeń) bo w bagaju były na samym dole
A co do nie zarejestrowanego modułu. Ja bym strzelał że alfa po prostu tak zrobiła że racji tego że to akcesoryjny moduł jest, to żeby zaoszczędzić to działa to w ten sposób że
Nieźle, zaśniedziałe wszystko w #!$%@?.
1pin plus z bezpiecznika po stacyjce, 8 Masa,
Jak to jest na wtyczce to moduł na stół.
W taki sposób mierzyłem.