Aktywne Wpisy

PoItergeist +770
Hej, nie wiem ile o tej porze jest aktywnych osób na tagu. Bylibyście zainteresowani kompilacją wszystkich
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna

wSciolceBuszujacy +485
Od dwóch tygodni boli mnie krtań po lewej stronie przy przełykaniu śliny (uczucie jakbym miał chore gardło przy tym ale tylko po jednej stronie). Zaczęło się po treningu BJJ, nic nie bolało dopóki nie ostygłem po treningu.
lecieć do lekarza czy krtań po prostu długo się goi? Poza tym bólem nic mi się nie dzieje. Podejrzewam jakieś naciągnięcie, to moje pierwsze treningi sztuk walki.
ale jak mówię- jak sądzisz ze coś odbiega od normy to idz sprawdz, szczególnie jak masz jakies lux mexy/enelmedy.
Ja jestem stałym gosciem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°),