Aktywne Wpisy
Ana77 +92
Pozdrawiam wszystkich sfrustrowanych ludzi, którzy właśnie siedzą sami w chacie przed komputerem, jedzą słodycze i nie chce im się nic konkretnego robić.
Byłam po pracy na małych zakupach na które chodzę prawie codziennie w pobliżu domu.To jest jedyne moje "wyjście", tak to chata albo praca.Idą tam jak na spacer - zastanawiam się co kupić, ugotować, oglądam.Jutro będę robić sushi.
Pooglądałam szczęśliwe pary, dzieci, fajnych facetów i drogą biżuterie. I siedze sfrustrowana swoją
Byłam po pracy na małych zakupach na które chodzę prawie codziennie w pobliżu domu.To jest jedyne moje "wyjście", tak to chata albo praca.Idą tam jak na spacer - zastanawiam się co kupić, ugotować, oglądam.Jutro będę robić sushi.
Pooglądałam szczęśliwe pary, dzieci, fajnych facetów i drogą biżuterie. I siedze sfrustrowana swoją
ulath +2
hej Mireczki, wpadła nam w oko działka o dziwnym kształcie. super lokalizacja, blisko miasta wszystko nam pasuje. ale zastanawiam się jakie ma wady? oprócz tego ze trzeba będzie kopać i ciągnąc wodę i prad ok 100m
śmieci tez będę musiał tam targać? jakie jeszcze wady przychodzą wam do głowy?
dzięki pozdrawiam
#budujzwykopem
#budowadomu
#dzialka
śmieci tez będę musiał tam targać? jakie jeszcze wady przychodzą wam do głowy?
dzięki pozdrawiam
#budujzwykopem
#budowadomu
#dzialka
#bekazpisu #bekazpodludzi #polskiedrogi #polityka
Jak PIS nie rozpocznie budowy (czyli de facto nie przeznaczy środków, na tę konkretną inwestycje) to PO krzyczy „Widzicie, my chcieliśmy ale przyszedł PIS”.
Jak PIS rozpocznie budowę (czyli zrezygnuje z realizowania innych swoich obietnic), to PO krzyczy (tak jak Pani z banera powyżej)
Ten u góry to b teraz kradnie, on zacznie płacić jak jego konkurencja zacznie kraść
@quisquis: dlatego to za PO powstawało więcej dróg najwyższych klas xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nieważne, że platforma rządziła 100 razy lepiej od pisu, miała dobre stosunki ze wszystkimi sąsiadami, wprowadzała niepopularne, ale konieczne reformy, nie próbowała przekupić ludzi socjalem, a sam premier potrafił przyznać się do błędu? To wszystko nieważne, kuc symetrysta na pewno ma rację mówiąc, że platforma i pis jest taka sama xD