Aktywne Wpisy

CrazyHorse1849 +150
Zbliżają się #wybory i wypok po odpływie części użytkowników staje się tubą propagandową #konfederacja Smutne to.
Kaczor #bekazpisu odpalił atomówkę z 800+ gdzie nawet pisiory nie wiedzą, skąd na brać pieniądze, poza tym, że trzeba je #!$%@?ć zwykłym ludziom.
To teraz pojawia się pytanie - co miał zrobić #tusk i #neuropa ?
Ostatnie zwycięstwa #pis dobitnie pokazują, że Polacy to biedny, ciemny i głupi naród. Dla emerytów liczy się tylko czternastka, a
Kaczor #bekazpisu odpalił atomówkę z 800+ gdzie nawet pisiory nie wiedzą, skąd na brać pieniądze, poza tym, że trzeba je #!$%@?ć zwykłym ludziom.
To teraz pojawia się pytanie - co miał zrobić #tusk i #neuropa ?
Ostatnie zwycięstwa #pis dobitnie pokazują, że Polacy to biedny, ciemny i głupi naród. Dla emerytów liczy się tylko czternastka, a
maziczek +364
mirki prawie 15 lat mam tu konto i nigdy nie zebralem. dajcie plusa ciepłe słowo żeby kaszojad wyszedł bez szwanku a i mojej rożowej nic nie było.

Well, nie myślałem, że kiedykolwiek będę się zgadzał z Korolukiem - dał dość mocną wiązanke na twitterze na temat sytuacji młodych mężczyzn i dlaczego lewica ich odrzuca.
Co ciekawe na wykopie #neuropa za to co Koroluk napisał zwyzywała by go od inceli i przegrywów xD
@Nutrition: Czy to wyzywanie Koroluka od inceli i przegrywów przez neuropę jest tutaj z nami w tym pokoju ? Śmieszniejsze jest to, że wy go postujecie.
"Wy"? Jacy "Wy"? Czy ja się kiedykolwiek udzielałem w takich sprawach?
Po ostatnich postach zauważyłem, że każdy przedstawiający argumenty które Koroluk przedstawił jest wyzywany od inceli, przegrywów i wmawia mu się, że tak naprawdę nienawidzi kobiet.
Prawda jest taka, że gdybym sam to teraz wstawił a nie Koroluk to bym był od inceli wyzywany xD
PS: To ty co nie?
Ale gdzie ja niby napisałem, że ktoś go wyzywał od przegrywów? wtf?
Co innego implikacja a co innego twoje wypociny oskarżające mnie z d00py o coś czego nie napisałem.
Ostatnie kilka dni przedstawiane były argumenty na wykopie te same co Koroluk na twitterze przedstawiał i autorzy byli wyzywani od inceli i przegrywów przez neuropków, podobnie byłoby z Korolukiem xD
Poniżej pełny link do wklejenia w przeglądarkę jeśli klikanie nie działa:
https://twitter.com/KorolukM/status/1640666031944343554?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
Mnie, gdy klikam na pole z "linkiem" do twittera, pojawia się w jego miejscu duża niebieska ikonka twittera ;]