Wpis z mikrobloga

Chciałbym zrobić sobie tatuaż na lewej ręce. Patrzyłem na różne wzory, ale wszędzie jest tylko zdjęcie tatuażu już po jego wykonaniu, na ciele.

Nie znam się w tym temacie, czy tatuażysta wykona tatuaż ze zdjęcia, czy potrzebuje jakiś wzór typu kalkę od którego mógłby odrysować kontury? Jest gdzieś może jakieś miejsce w którym można kupić wzór tatuażu?

#tatuaze
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niegwynebleid: Chyba Ci sie cos odkleilo typie. Ja do 25 roku zycia przelecialem 25 lasek co dla przytlaczajacej wiekszosci wykopkow jest abstrakcja. I te wydziarane zawsze byly najlatwiejszym i najbardziej bezpruderyjnym towarem. Robia co chcesz. Ale skad Ty mozesz o tym wiedziec spocony piwniczaku co mial moze ze 2-3 przygody w swoim zyciu albo nawet w ogole?
  • Odpowiedz
@just-dont-panic: A w druga strone facet z tatuazami nie znaczy w obecnym swiecie nic. Mam kumpla co wbil czarodzieja, nigdy sie nie ruchal a ma caly rekaw wydziarany. Drugi to samo a dziar ma pelno. Na pewno Ci dziary nie pomoga w kwestii ruchania jak jestes pipka. Taka prawda.
  • Odpowiedz
@niegwynebleid: Ty widzisz swiat inaczej bo Tobie ani jedna wydziarana laska nie popuscila szpary wiec wedlug Ciebie to co pisze jest czyms niestworzonym. A ja mowie jak to wyglada naprawde. Porozmawiaj z jakimis kolegami co maja duze branie u kobiet to Ci potwierdza moje slowa. Oczywiscie jezeli jakichkolwiek masz.
  • Odpowiedz
@just-dont-panic: Radze zmienic pasek na niebieski bo mozesz tu sobie narobic sporo przykrosci bo nie kazdy moze sie okazac tak stonowany jak ja i beda lecialy ostre wyzwiska w Twoja strone a do tego bedziesz dostawal dziesiatki zdjec benkow na PW.

No chyba ze to lubisz to wtedy nie mam pytan i od razu leci blok kogos takiego jak Ty.
  • Odpowiedz