Wpis z mikrobloga

Niech mi ktoś jeszcze powie, że "obrońcy życia", to nie są ludzkie glisty, którym zależy wyłącznie na tym najlepiej ubezwłasnowolnić kobiety.

Nie dajcie się nabrać na żarliwe teksty o biednych zarodkach pozbawianych życia (które przecież jest najważniejsze, zaraz obok wolności). Ta zasłona dymna nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i prawdziwymi zamiarami tych fanatyków, dla których wartością nadrzędną jest zemsta na kobietach, a nie żadne dzieci. Oni mają w------e w dzieci, co z resztą pokazuje ich poziom tolerancji w stosunku do każdej sfery życia dziecka zaraz po jego urodzeniu. patrz: 100 ustaw Mentzena o karach cielesnych czy "pobudzająca kobiecość p-------a" Korwina.

Ilekroć dochodzi do dyskusji o aborcji, prędzej czy później wychodzą prawdziwe zamiary i zamiast "obrony życia" mamy "p0lki, które chcą się r----ć z chadami bez konsekwencji, zdradzać, a potem skrobać". Tutaj nie ma nawet zalążka troski o nienarodzonych, a jedyny sens tego postulatu jest taki, żeby d-----ć p0lkom.

Wolność po konfederacku: Wolność dla mnie, p0lki do garów, p**ły do wora, Państwo wyznaniowe dla każdego.

#neuropa #bekazprawakow
venividi - Niech mi ktoś jeszcze powie, że "obrońcy życia", to nie są ludzkie glisty,...

źródło: zamordysta

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Niech mi ktoś jeszcze powie, że "obrońcy życia", to nie są ludzkie glisty, którym zależy wyłącznie na tym najlepiej ubezwłasnowolnić kobiety.

@venividi: No ja sobie wypraszam takie porównania.

Glist się można całkiem łatwo pozbyć.
  • Odpowiedz
@venividi: mnie zawsze ciekawi, jak zwichrowany byl ten proces myslowy, ktory doprowadzil tego chlopa do wniosku, ze skrobanka to cos jak tipsy u kosmetyczki. P---------c o serialach, posmieszkowac z kolezanek w pracy, a gdzies tam niezauwazenie w tle i tak jakby przy okazji, sie aborcja odbyla.

Podobne procesy myslowe, towarzysza tez wszystkim tym, ktory uznaja ze pigulki dzien po i te brane zeby wywolac poronienie, to mozna jak dropsy co
  • Odpowiedz